Ja aika moneenkin. Tänään osallistuttiin taas episten putkiluokkaan. En oikein tykännyt rataprofiilista ja olin luovuttanut jo ennen yrittämistä. Sen kyllä näki sitten ohjaamisesta.

Rata alkoi hypyn ja kahden suoran putken suoralla, jonka jälkeen piti kääntyä tiukasti kahteen välistävetoon/takaakiertoon. Otin vastaan putkien välistä ja koitin saada Luuta jarruttamaan. No ei se juuri hidastanut, mutta tuli kyllä putkesta aika tiukasti. Jäin siinä sitten kökkimään paikalleni ja sössin niiden hyppyjen ohjaamisen ihan itte. Ihme kyllä selvitettiin kohta ilman virheitä, joten tulipa harjoiteltua onnistuneesti kunnon kankipelastelua :D

Pimeää putkikulmaa (joka ei ollut edes vaikea) Luu ei löytänyt, meni ensin ohi ja sitten väärästä päästä sisään. Putken jälkeen kääntyi väärään suuntaan. Sitten päästiin huikeat neljä estettä, jonka jälkeen Luu tuli ohi jälkimmäisen kahdesta rinnakkaisesta hypystä. Sen jälkeen löytyi sama pimeä putkikulma ja kesti tiukan takaaleikkauksenkin, mitä epäilin. Lopussa kääntyi vielä yhdeltä putkelta väärin (tuleepa näitä virheitä paljon!) ja sen jälkeen yhdestä hypystä ohi, kun vähän valui.

No, vauhtia oli ihan kivasti, jos jotain positiivista pitää mainita ;)

Kiitos videosta Johannalle! Ja onnea Vauhdille, joka voitti hienolla nollalla!