Blogi on taas ihan rempallaan, mutta ei olla kovin ahkerasti treenattukaan sen puoleen.

Tiistaina 19.3. Luu sai treenata valkussa halli-SM-viimeistelyt. Meille jäi viimeisinä aika nihkeästi treeniaikaa ja jouduttiin lopettamaan aika tökkivään menoon. Tehtiin aluksi pätkiä ja saatiin kaikki onnistumaan, mutta radasta ei sitten tullut mitään. Tuntui, ettei löytynyt oikein otetta ja rytmiä. Ei kai se toisaalta ihme olekaan näillä treenimäärillä, mutta tällä mennään!

Kuvan kuvausta ei ole saatavilla.

Aalle meno kepit leijeröiden ja kepit ulkokautta olivat Luulle helppoja. Kontaktit aalla ja keinulla huonoja...

Torstaina oltiin tokossa Isan kanssa kaksin. Syy teki ensin kiertoa ja pystyi taas lähtemään sivultakin, jes. Sitten pari kokonaisuussettiä, hyppy&nouto&seuraamista ja kierto&seuraamista. Pystyi tekemään kierronkin, vaikka vähän oli vaikeata :) Lopuksi sai juosta ruutuun.

Luukin ehti touhuta jotain pientä. Eteenmenon korjauksia, kaukoja, ohjatun palautuksia ja tunnaria.

Perjantaina kävin aksaamassa Syyn kanssa. Tehtiin jotain pätkiä tiistain radasta, vaikka ei se tainnut olla enää ihan samanlainenkaan. Mutta ainakin aalle lähetyksen pystyi tekemään ja sen Syy osasikin. Vähän helpompaa keppien avokulmaa hinkutettiin myös ja taidettiin me se lopulta saada jopa parin esteen takaa. Mutta voi jestas, että näissä riittää työmaata! Putkesta putkeen 14-15 putkien takaa piti treenata myös, ensin kaahotti vaan ohi. Putkilukituksiakin pitäisi tehdä tosi paljon eri kulmista, jospa Syy vaikka joskus oppisi yleistämään tämänkin asian ;)