Maanantaina aloitettiin uuden tokovalkun kanssa treenit uudessa hallissa. Vieläkin ihan epätodellinen olo, että se on vihdoin pystyssä ja siellä jo treenataan. Vuosien takainen unelma ja piiiitkän työn tulos!

Luu sai kunnian olla eka. Ensin zetaa. Muistuttelin maahanmenoa erikseen ja sitten tehtiin liikkeenä i-s-m. Tässä ei vaan vielä toimi. Ja kun tietää odottaa maahanmenoa (oikealla tekniikalla), seuruu menee pomppivaksi. Kaikkea ei voi saada kerralla, kaikkea ei voi saada kerralla, kaikkea ei voi saada kerralla... ;)

Kaukoja liikkurilla, mutta palkkailin. Yhden m-s teki niin pitkäksi, että istuminen ei sen jälkeen onnistunut. Samoin välillä menee maahanmenoissa taakse. Muuten aika kivasti.

Tunnarissa V. Oma tokavika oikeassa sakarassa. Haisteli järkässä kaikki, kävi vikallakin ennen kuin nosti oman.

Ruudun merkitöntä. Olin siirtänyt merkin pilarin taakse piiloon ja Luu jäi vähän siihen kiinni. Ajatteli varmaan, että tämä on joku merkkihaaste :p Lelulla sain sen lopulta menemään suoraan. Lopuksi sai mennä ruutuunkin.

Paikallaolot ihan ok. Maahanmenot ovat edelleen aavistuksen jähmeitä, mutta menee kuitenkin tasajalkaa. Ei kun ai niin, makuussa laittoi pään maahan, kun kesti. Se piti korjata. Täytyy muistaa treenata makuun kestoakin, yleensä lintsataan siinä.

Lopussa tein vielä seuraamista. Oli peruutuksissa aika kiva. Paikka vaan on ehkä turhan takana, mutta nyt keskitytään suoruuteen.

Sitten tolpankiertoa siivekeavuilla. Tuskaa saada koira kiertämään pelkkä tolppa, eikä myös siivekkeitä. Tehtiin ihan läheltä ja siirtämällä tolppaa joko siivekkeiden eteen tai taakse. Ja siirtämällä siivekkeitä kauemmas. Harjoitukset jatkuvat.