Tiistaina oli treenivapaa. Kävin toki itse kouluttamassa, jotta ei nyt ihan kotona tarvitse olla ;) Eilen sitten Luun aksat. Samu ei päässyt tällä kertaa, samoin kuin ei puolet muustakaan ryhmästä. Oltiin Mapen kanssa kaksin. Kivat treenit saatiin aikaiseksi ja oli mukavaa vaihtelua, että sai tehdä ihan kaikessa rauhassa. Ryhmätreenien lyhyessä treeniajassa on puolensa, hyvätkin, mutta onhan se leppoisampaa, kun voi rauhassa miettiä välillä ja malttaa palkkailla lähtöjä ja kontakteja.

Sovellettiin rata paikalla olleista esteistä. Vähän yhdessä ja vähän molemmat erikseen, joten joutui tekemään myös toisen suunnittelemaa pätkää.

Mä olin suunnitellut alkuun ihmisnuolikohdan. Palkkasin ensin pelkkää jarrua ja ihan ok se toki toimikin, kun olin hypyllä jarruttamassa. Näytettiin Mapelle myös, miten Luu leeentäää, kun vaan merkkaan ja menen. Silläkin se tosin piti riman ja päätyi ronkkimalla oikeille esteille, mutta noi ei vaan toimi.

Kepit Luu aloitti hyvin, oli umpikulma ja tiukka leikkaus toiselle puolen. Kepit meni lähelle seinää, kerran oikoi yhden välin ja kerran kääntyi väärään suuntaan. Nää vaatii siis ohjaukseltakin huolellisuutta, ei kestä mitä vaan. Aan kontakti vedätyksellä oli nyt hyvä, ei lähtenyt kertaakaan hämyihin. Ja maltoin tehdä niitä ja palkatakin, hyvä minä. Puomilla taas meni vinoon ja lähti liikkeeseen, kun valssasin sivuun renkaan leijeröiden. Tätä piti ihan hinkuttaa, lähti vissiin neljä kertaa putkeen mun valssiin... Sitten alkoi pysyä. Suoraan menoa etupalkalla.

Radan keskivaihe oli putkipainotteista. Oli tukkoja putkesta kääntymisiä, putkesta putkeen menoa, putkeen irtoamista, pari tiukempaa käännöstä hypyillä ennen putkea (ei yhtään rimaa!)... Ja sitten yksi persjättö hyppyjen väliin. Muistin katseen erittäin hyvin, eikä jäänyt puolipersjätöksi* ;) (*Puolipersjätössä koira vaihtaa puolta vain yhden pakaran verran, määritelmästä kiitos Markolle.) Nää kaikki meni ihan kivasti.

Toisella kierroksella tehtiin lähinnä loppua, joka olikin vaikea. Siinä Luu tuli ensin sitä puomia läpi, sitten säädettiin sopivaa ohjausta kolmelle vikalle esteelle. Leikkauksella se onnistui, kun vaan leikkasi tosi ajoissa.