Perjantaina Luulla oli treenivapaa. Itse kävin talkoilemassa iltakisoissa. Syy oli mukana opettelemassa häkissä hengailua. Aluksi nosti mekkalan, mutta onneksi rauhoittui sitten makoilemaan. Pääsi sitten myös painimaan Tarmon kanssa ja lopuksi vähän treenaamaan isolla kentällä. Tehtiin lähinnä odottamista ja leikkiä sekä leluille menoa.

Lauantaina oltiin Luun kanssa oman hallin tokokokeessa. Facebook muistutti, että tasan vuosi sitten oltiin myös kokeessa, silloin ensimmäistä kertaa uusilla säännöillä! Hauska sattuma. Ja outoa, että näin on tosiaan kisattu vasta vuosi! On varmaan tullut treenattua uusia liikkeitä pikkuisen ahkeraan ;)

Tuomarina Harri Laisi, eli helpohkolla irtosi pisteitä :) Koiria oli seitsemän ja Luu kolmosena. Ensin paikallaolot ja sitten muut putkeen, mutta sekoitetussa järkässä.

Videokamera hyytyi heti kaukoissa, mutta saatiin onneksi loput liikkeet Ansun kameralle, kiitos Marille!

Istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 10 - Jäi ehkä inasen vinoon sivulla...?

Tunnari 9,5 - Hidasti sivulletulossa ja jäi vähän vajaaksi.

Kaukot 9 - Meni tosi jähmeäksi :/ Jätti yhden istumisen vajaaksi enkä edes yrittänyt antaa hop-käskyä vaan nostin vanhalla. Jossain kai liikkuikin vähän.

Kiertonouto 10 - Etujalat meinasi levitä istumisessa maahan asti... Ihan ok.

Luoksetulo 9 - Pysäytin seisomaan turhan myöhään, ja valuihan se. Sivulle hidasti, mutta sitten vähän tsemppasi viime hetkellä ;) En vissiin osannut päättää, kutsunko vikan pätkän uudella vai vanhalla käskyllä, joten kutsuin Luulla :D Tulee toki silläkin sivulle asti.

Z 10 - Seuraaminen olisi voinut olla parempi, mutta myös huonompi :D

Ohjattu 10 - Aika hidas merkki ja peruskaahailut nostossa.

Seuraaminen 9,5 - Tää tuntui kivalta!

Ruutu 9 - Hyvä eteenmeno. Ruutuun flänkkäsi, mutta ei ennakoinut pahasti. Stopin jälkeen vaan meni istumaan :p

Yhteensä 305 p. KP ja 2. sija.

WP_20161105_12_04_55_Pro.jpg