Melkoiseksi mässäämiseksi meni tämänpäiväiset treenit :p Kyllä me vähän treenattiinkin, mulla oli jopa suunnitelmakin mukana. Oltiin Miinun kanssa kaksin.

Ensin idaria, palkka alusta ja pelkkää seuruuta. Vasemmalle käännöksessä tippui taas kontakti, se piti uusia.

Ohjattu, jossa oli tarkoitus palkata merkkiä ja nostoja. Kapulat vaan hukkui nurmikkoon ja piti pitkästä aikaa treenata niidenkin löytämistä... Nostoista silti vauhtipalkkaa sekä ennen kapulaa että heti nostosta. Vauhtia oli...

Kaukoista ekaa maasta istumista. Ei pystynyt nyt oikein mitenkään tekemään kisamaisesti, läheltä kyllä. En viitsinyt sitten alkaa tapellakaan, jos siellä on joku häiritsevä jumi.

Tunnari. Kapulat kävelytien puolelle. Ne jäivät vaan niin reunaan, että eivät siltikään näkyneet kovin hyvin pitkän nurmikon takaa. Luu ei heti löytänyt, joten kävin näyttämässä, kun en nyt halunnut mitään säätöä. Sitten teki tosi hyvin. Osui kapuloille vähän hurjan näköisesti, mutta hyvin malttoi haistella ja napata oman. Kivan reipas palautus! Tää tunnari voitais nyt pitää, millähän se onnistuis? ;)

Vielä luoksetulo paloissa liikkeellelähdöistä vauhtipalkaten. Stopit vaan läheltä autettuna.

Tehtiin itseksemme vielä vähän seuraamista, jossa Luu oli tietty nyt kovin kivana ja tarkkana.

Lisäksi ruutua, ja varsinkin siellä pysähtymistä ilman steppailua. Lelun heiluttelu toimii tässä. Ensin vauhti vei ihan huolella yli takarajasta. Ihan vaan yksi pysäytys ennen ruutua onneksi auttoi :)

Luun palauttavat treenit kokeen jälkeen sisälsivät kyllä huolestuttavan paljon juoksemista ja vauhtipalkkaa. Hmmm, pitäisiköhän vähän varoa... ;)