Torstaina ei treenattu aksaa. Kävin koulutusvuoron jälkeen tokoilemassa.

Alkuun vähän kaukojumppaa. Nyt taas hyviä istumisia, lähinnä pompsahti maahanmenoissa taaksepäin.

Ruutua. Tavoitteena rikkoa rajoja, mutta ei takarajaa :D Tein ensin paikankorjailuja, mutta näissä oli vähän liikaa yritystä. Vähän väärä mielentila siis tällä hetkellä tässä liikkeessä. Sitten lähetyksiä kierron kautta, lähempää, kaukojen tms. jälkeen ja matkalla pysäyttäen. Välillä hyvin, välillä leiskautti yli. Hmph. Ja pysäytykseen matkalla ruutuun reagoi todella laiskasti, ärsyttävä. Ehkä otetaan se työn alle, voisi vaikuttaa positiivisesti muutenkin.

Palautuksia suoraan sivulle, ensimmäistä kertaa ohjatun kapulalla. Vaikuttaa siltä, että näistä tulee tosi hyvät, miksi en ole vaihtanut aiemmin?! Luusta sivulletulo on aika hienoo ja se tekee ainakin toistaiseksi erittäin hyvällä asenteella. Kapulan kanssa ei törmääkään niin helposti kuin ilman. Eikä ole ainakaan vielä jättänyt asentoja vajaaksi. Aloin sisäänajaa myös tuo-käskyä näihin. Tehtiin läheltä nostaen, kierrolla ja heiton kautta. Tuli vinoistakin hyvin.

Luoksetulon osia kierrolla ja takapalkalla. Yksi stoppi, muutama suora sivulletulo, maahanmenoa ja vauhtipalkkaa maahanmenon jälkeen. Sivulletuloissa aloin jo silleen nätisti korjata törmäämistä. Asenne on vaan nyt kivan röyhkeä, haluaisin säästää senkin :) Ekan maahanmenon jäi taas seisomaan, huomio tähän!

Suoraan sivulletulo tuntuu olevan Luusta siistimpää, joten ehkä tämä on hyvä ratkaisu. Eteentulot ovat alkaneet jo kärsiä, kun olen välillä tehnyt niitä. Ehkä me kaivellaan ne naftaliinista sitten joskus, jos jonain vuonna päädytään johonkin pk-kokeisiin...