(*Ei Vaan Osata Valsseja)

Salosen Maria oli vetämässä valkkuryhmälle tänään treenit. Kivaa vaihtelua. Radassa oli jonkun verran takaakiertoja, mutta kokonaisuudessaan aika vauhdikas ja virtaava pätkä.

Tein Nipsun kanssa ensin koko radan (29 estettä) läpi kisamaisesti. Ei ihan tullut nollaa. Yksi huolimaton pakkovalssiin ohjaus toi hyllyn. Lisäksi Nipsu kääntyi mystisesti yhdestä putkesta väärään suuntaan, joten siinä ylimääräistä kurvia, mutta ei varsinaista virhettä. Virheitä ei tullut myöskään niistä huonosta rytmityksestä johtuvista töksähdyksistä, mutta niitä päästiin sitten treenaamaan.

Alkuun en meinannut keksiä semmoista "meidän juttua", mutta se meni yllättävän hyvin. Suotta epäröin back-lapin kanssa, hyvin Nipsu irtosi putkeen. Ennen aata olevan hypyn valssia hinkutettiin muutama kerta, mutta ei vaan käänny. Mitä mä teen mun koirille, kun ne ei käänny valsseilla...! :D Aluksi valssikin oli huono, mutta vaikka tein sen terävämmin ja suuntasin paremmin, ei käännös juuri parantunut. Mun pitää ottaa siis Nipsukin mukaan Luun valssitreeneihin.

Toinen hankala kohta oli pitkä vienti takaakierrosta seuraavalle pystyhypylle. Joko en osannut lähettää takaakiertoon kunnolla ja tarpeeksi aikaisin tai sitten en osannut kiihdyttää ja jarruttaa oikeissa kohdissa. Tämä ei oikein millään versiolla tuntunut hyvältä, vaikka saatiin toki jotenkin menemään.

Mutta kivat treenit, kiitos Marialle! Ja kiitos Lealle videoinnista: illan urheiluruutu, olkaa hyvät! ;)