Tuittu pääsi tänään Jaana Kekin käsiteltäväksi ja pisteltäväksi. Ensin vähän väänneltiin ja käänneltiin. Mitään hirmutuomiota ei saatu, mutta mm. sivutaivutuksissa Kekki huomasi toispuoleisuuden, eli Tuittu kääntyi toiseen suuntaan paremmin. Myös takajalkoja väännellessä toinen jalka liikkui ensin tosi jäykästi, mutta antoi sitten ihan hyvin periksi. Kekki käsitteli Tuittua ensin vähän aikaa ihan manuaalisesti ja sitten siirryttiin neulotteluun.

Mä sain syötellä Tuitulle Froliceja, joten se ei edes huomannut neuloja. Hankalaksi touhun teki vain se, että Tuittuhan ei pysty ruuan lähettyvillä käyttäytymään kovin hillitysti ja rauhallisesti... Sen hötkyillessä neuloja rapisi irti melkein samaa tahtia, kun Kekki pisteli niitä uudestaan. Lopulta päätin laittaa namit kokonaan pois, niin sain Tuitun pysymään paikallaan. Neuloja irtoili silti tasaiseen tahtiin, mutta lopulta kaikki ehtivät olla kiinni sen kymmenisen minuuttia. Neuloja oli ongelmakohtien lisäksi jossain yleispisteissä, jotka vaikuttavat mm. vastustuskykyyn.

Uusi käynti sovittiin kahden viikon päähän. Toivotaan, että tämän käsittelyn jälkeen Tuittu on silloin jo paremmassa kunnossa :)