TamSKilla oli iltakisat 29.12. Vuoden viimeiset kisat keräsivät ihan hyvän määrän viimeisten EO-pisteiden kerääjiä, ja ainakin mineissä viimeisestä joukkuepaikasta käytiinkin jännä kisa. Nipsun paikka oli varmistunut, kun osallistujamäärä jäi kuitenkin alle viidenkympin. Osallistuttiin silti. Oishan se toinen tuplakin joskus kiva saada :p Eo-tilanne vähän söi kisafiilistä siinä mielessä, että voittamalla olisi saanut aika monet vihat niskoilleen (ja tavallaan huonon omantunnon), joten vaikka oli kovatasoinen kisa, sitä ei voinut ottaa ihan "tosissaan".

Luu pääsi hommiin kuitenkin ensin. Hyppäri oli Minnan. Ei oikein Luun rata, kun koko ajan piti kääntyä. Se tuntui valuvan joka paikassa, enkä saanut menoon minkäänlaista rytmiä. Tuntui, että koko ajan jouduin vaan odottamaan koiraa. Lisäksi luulin, että radalla tippui joku ainakin kolme rimaa, mutta tuloksissa oli vaan vitonen. Videotarkistus paljasti jotain siltä väliltä, eli rimoja tuli kaksi, mutta tuomari missasi toisen.

Näkyy hetken striimissä (29.12. klo 19.13:30)

Agilityrata oli Petteri Kermisen. Inhottava alku meille, kun piti saada tiukka käännös kakkoselle. Muuten hauska rata. Alun sain onnistumaan ja sen jälkeen tuntuikin tosi hyvältä. Ehdin persjättöön putkelle ja vauhtisuoralle. Rimat pysyi. Kolmanneksi viimeisellä esteellä ehti jo käväistä mielessä, että tuleeko tästä ihan nolla... Ja sinne meni :p Tämän radan jälkeen turhautti taas niin, että miksi niitä nollia ei vaan voi tulla :/

Luu A

Nipsukin tuntui hyppärillä hitaalta. Ehkä se johtui sitten profiilista, jossa kääntyiltiin paljon. Se ei myöskään liiku tuolla vanhalla, tällä hetkellä aika painuneella matolla niin hyvin kuin Jutagrassilla. Pinkissä putkessa se ilmeisesti kaatui, koska siellä sillä kesti tosi kauan. Koska meno tuntui niin tahmaiselta, ajattelin jo radan aikana, ettei uhata kärjen aikoja, eikä tarvitse tehdä mitään ylimääräistä. No, tiukille se kuitenkin meni, ja ilman putkikaatumista oltaisiin kai voitettu :p Nyt jäätiin juuri sopivasti kolmosiksi.

Nipsu B

Agiradan alku meni ihan kivasti, keinukin oli hyvä! Myös Nipsun draivi tuntui paremmalta. Puomilla olin päättänyt pysäyttää ihan kunnolla ja siihen saatiinkin tuhrattua aikaa. Hidas nolla (ja tupla) olisi ollut ihan jees, mutta menin sitten tekemään saman mokan kuin Luulla! Nipsu ei mennyt ihan puomille asti, mutta kielto saatiin tuherrettua. Miten tyhmä voi oikeasti olla, että toistaa saman virheen?! :D

Nipsu A