Treenattiin päivänvalolla Tesomalla Katin ja Lotan kanssa. Muuten kivaa, mutta tosi kylmä!

Luu teki kaksi settiä. Eka aloitettiin idarilla. Järjestys M-S-I, kun ei se kumminkaan istu. Ja istui! Asennot muutenkin ok. Seuraaminen ei kovin nättiä, mutta nyt edes seurasi eikä kyylännyt.

Pari luoksetulon jättöä liikkuroituna. Ekalla palkka muutaman askeleen jälkeen, tokalla vauhtipalkka täydestä matkasta. Ei pistänyt päätä maahan kummallakaan kertaa.

Ruutua. Palkkasin merkin namilla. Meinasi pysähtyä ennen merkkiä, mutta korjasi viime hetkellä. Merkiltä kuulemma lähti mun pään käännöstä. Ruutuun vasempaan takakulmaan. Loppuosa erikseen. Nyt jarrutti ihan hyvin, mutta pakko oli vähän törmätä jalkaan. Lopuksi uudestaan merkillä pysymistä ja ruutuun meno. Helposti hytkyi ja yritti lähteä siitä pään käännöstä. Tämä aiheutti merkillä ollessa pienen äänen, mutta ruutuun lähti onneksi hiljaa. Meni taas sinne vasempaan kulmaan.

Toisessa setissä ohjattu, tunnari ja kaukoja. Myös ohjatussa nami merkiltä, sitten oikean haku. Nosti vähän rumasti ja toi vinoon. Korjasin uudella käskyllä suoremmaksi. Sai hakea vasemmankin, siitä vauhtipalkka. Kapulat oli pystysuuntaisesti ja malttoi kiertää vasemmankin takaa.

Tunnari ihan normisti. Vauhdilla mentiin taas, mutta nätisti malttoi. Pureskelun kun vielä saisi pois, niin hyvä ois.

Kaukot kisamaisesti, I-S-M-S-I-M. Asenne oli hyvä ja teki ekan istumisen todella hyvin. S-M liikkui ihan aavistuksen, S-I sitten enemmän ja kääntyi vinoon.