Tänään viimeiset kisat ennen Sm-kisoja. Hakusessa hyvää fiilistä mielellään puhtaiden ratojen kera. Kaikin puolin viimeistely ei mennyt ihan niinkuin pitäisi, mutta ei tässä täysin toivonsa menettäneitä olla :)

Tuomarina oli Risse Koponen, joka oli taiteillut jo kakkosille tosi vaikean näköisen radan. Kolmostenkin radoilla oli ehkä keskivertoa enemmän kaikkea pientä kivaa, mutta ei ne nyt mitään vaikeita olleet. Ensimmäisellä radalla oli putken väärien suiden ohivientejä ja muutama tiukka käännös. Tuitun kanssa vaikeinta taisi olla lähtö. Eilisen treenihässäkkä vaikutti vielä sen verran, että Tuittua ahdisti jäädä lähtöön odottamaan :( Se nuuski maata, pälyili ja lähti hipsimään. Kävin pariin kertaan palauttamassa sen istumaan ja sain onneksi lopulta pysymään. Ratasuorituksessa ei sentään näkynyt mitään vaikutusta ja vauhtia oli ihan mukavasti. Tulokseksi ihan nätti nolla sijoituksella 4.

Toisella radalla päätin ottaa puomin kontaktin varman päälle vaikka väkisin, se kun oli edelliselläkin aika hilkulla. Huusin ja karjuin naama punaisena, mutta oudosta käytöksestäni oli enemmän haittaa kuin hyötyä... Tuittu otti kontaktin niin komealla ilmalennolla, ettei tuomarinkaan tarvinnut tihrustaa. Tästä sai siis todella kovan luoton Sm-kisoihin :D Ei voi kuin luottaa "ei taidolla, vaan tuurilla" -metodiin. Muuten taas ihan siisti ja vauhdikas rata. Lähdössä oli edelleen sama ongelma, mutta palauttamalla sain Tuitun pysymään.

Onneksi Kati piti suvun mainetta yllä ja teki Svanten kanssa ekalla radalla hienon 0-voiton! Tantsu oli kyllä tänään ihan super :)