Viime viikolla tehtiin melkein joka päivä jotain, vain maanantai oli vapaa. Syy treenasi kolme kertaa tokoa/rallya ja kerran aksaa. Perjantaina oltiin rallyn kisatreeneissä, jossa olikin tosi kisamainen tunnelma! Hyvä treeni siis. Tein valmistelut ja kaikki muuten kisamaisesti, mutta kehäänmenossa palkkasin vähän namilla. Ja ehkä jossain tehtävässäkin. Muutama ääni tuli, ainakin paikallaan käännöksessä ja eteentulotehtävässä. Aika tunnollisesti se kuitenkin taas kaiken teki.

Syy valittiin seuran SM-joukkueeseen, joten tämmöisille treeneille olisi tilausta jatkossakin!

Etu keskittyi tällä viikolla taukomattotreeniin, jota tehtiin mm. käytävällä aksatreeneissä, Toimin treenatessa samalla kentällä ja rallyn ratatreeneissä kisamaisissa olosuhteissa. Lähes kaikkien häiriöiden perään se vielä lähtee :D Mutta aika kivasti muistaa jossain vaiheessa, mitä oli tekemässä ja palaa matolle.

20210908_193200.jpg

Lauantaina kisattiin Syyn kanssa kotikisoissa kolme Jari Suomalaisen rataa. Olipa kivaa! Radat ei olleet mitään ihan helppoja, mutta ihan tosi kivoja ja hyvällä tavalla haastavia. Vikassa tutustumisessa vaan mietin, miten siistiä olisikin, jos kaikki kisaradat olisivat tämmöisiä! Syy oli tosi hyvä. Pieniä/odotettuja virheitä, mutta se oli joka radalla tosi kivassa mielentilassa ja keskittyi hyvin mm. irtoamisiin/kokoamisiin.

Ekalla aksaradalla oli ysikympin umpikulma kepeille ja siitä odotetusti kielto, kun meni kakkoseen. Korjauksella ok. Takaaleikkauksia ei oikein osattu, mutta selvittiin yhdellä väärään suuntaan kääntymisellä. Loppusuoran alussa tuli vielä yksi rima, kun Syy hyppäsi ihan päin. Muuten pitikin nätisti kaikki.

Hyppärillä oli pitkä alkusuora, mutta Syy pysyi jopa lähdössä. Tää meni ihan suunnitelman mukaan yli puolenvälin, kepitkin Syy malttoi, vaikka oli loiva umpikulma. Takaaleikkauksessa kääntyi taas väärin ja sen seurauksena jäin kohtaan jumiin, enkä ehtinyt jatkosuunnitelmaan. Improvisoinnin seurauksena muurilta palikka alas ja kielto vikalta putkelta. Mutta tosi hyvä fiilis jäi tästäkin.

Vika aksarata oli ehkä kivoin, ihana rata. Nyt Syy aloitti kepit oikein, mutta jätti muutaman välin jälkeen kesken...! Ja tää harvinaisempi virhe jäi radan ainoaksi, joten vähän jäi kismittämään. Plussan puolelle silti!

20210911_183157.jpg

Sunnuntaina oli luvassa kaksi Tommin aksarataa Ylökillä. Ulkokentällä jäätävässä vesisateessa. Olin eilisen kisapäivän lisäksi talkoillut aamupäivän ja takki oli sunnuntaina aika tyhjä. Harkitsin pariin kertaan koko lähtemistä, mutta lähdin. Ekalla radalla Syy oli selvästi väsyneen tuntuinen, jäi jäkittämään, roiski puomin, eikä jaksanut keskittyä keppien aloitukseen. Päätin heti maalissa, että ei jäädä toiselle radalle. Hain kisakirjan, jäähkäsin koiran ja lähdin kotiin. En muista, olenko ikinä jättänyt kisoja kesken (pl. loukkaantumiset), mutta nyt se vaan tuntui oikealta ratkaisulta. Olisi pitänyt uskoa omia fiiliksiä jo etukäteen ja jäädä kotiin alunperinkin.