Kennelyskä peruttu!!! Luu ei ole yskäissyt, köhäissyt, röhissyt, niiskauttanut tai aivastanut yhtä ainutta kertaa sen eilisaamuisen jälkeen. Koska täällä ei tunnu olevan kennelyskää edes liikkeellä, vainoharhaisenakin uskallan jo sanoa, että Luun muutama yskäisy ei ollut kennelyskää. Ehkä sillä oli vain karva kurkussa. Tai jotain.

Harmittaa tietty, että peruttiin I-treffeille meno turhan takia, mutta eipä noin viheliäisen ja herkästi tarttuvan vaivan kanssa voi pelleillä. Parempi katsoa kuin katua. Nyt sitten katsottiin ihan koko rahalla. Kyttäsin ja kuuntelin Luuta koko päivän valmiina bongaamaan pienimmänkin oireen. Huoh. Eilisen pidin sen ihan levossa, tänään on käyty jo lyhyellä metsälenkillä ja kevyissä treeneissä. Pieni rasituskaan ei saanut mitään röhinöitä esiin, joten pakko jo uskoa, että kyllä se nyt on ihan terve :D

Vähän tosiaan tokoiltiin lähikentällä. Kovin jäinen se jo on, joten paljon mitään ei pysty tekemään :( Reunukset ovat tosin alkaneet jo sulaa, joten toivo elää. Varmaan tässä joutuu kuitenkin jonkun aikaa lähtemään hallille asti treenaamaan.

Ensin muutama seuraamispätkä. Temmonvaihteluja, pysähdyksiä, käännöksiä, tasaisuutta suoralla. Pää ois voinut olla parempi. Voipi kyllä olla, että melkein kaksi vuorokautta totaalilepoa aiheutti lievää mopon keulimista, kun pääsi tekemään.

Muutama ohjatun palautus. Nyt enemmän huonoja, tahtoi peppu heitellä minne sattuu. Saatiin onnistumaankin.

Luoksetulon osia. Muutama stoppi ja maahanmeno taas läheltä peuutellen. Nää pystyi tekemään liukkaallakin, kun vauhtia oli sen verran vähän. Ei teputtanut seisomisissa ollenkaan, hyvä. Yhden kyllä istui! Taisi olla vahinko.

Lopun eteentuloa ja sivulle siirtymiä. Nyt koitin vähän korostaa sitä tekniikkaa ja nipotin etutassuista, joiden suhteen oli turhan huoleton.

Tunnarikokeiluja. Rinki. Ensin ihan normiversio. Hyvä, kiersi koko ringin, mutta nosti sitten oman. Palautuksessa korjaili otetta, mutta kehuinkin lennosta. Sitten samanlainen ylipitkällä matkalla. Nyt sahasi, kiersi ringin pariin-kolmeen kertaan, vaikka merkkasi oman ja avasi suutakin sen kohdalla. Lähti palauttamaan hyvin, mutta hidasti paljon ja kaarsi lopussa vinoon eteentuloon. Kolmas myös pitkällä matkalla, mutta pysäytin hetkeksi mammimaan kapuloille. Tää oli parempi, kiersi ringin kertaalleen, mutta keskittyneen näköisenä. Palautus parempi, mutta hidasti edelleen.

Vielä pelkkiä palautuksia erikseen, pääasiassa ihan läheltä.

Muutama kaukokin loppuun, läheltä. Nyt meni melkein kaikissa istumisissa taaksepäin. Liukas alusta oli kyllä varmaan vaikea.