Itsenäisyyspäivä sujui varsin koiramaisissa merkeissä aina iltapäivään asti. Onneksi ehdin kuitenkin myös Eila-tädin perinteiselle itsenäisyyspäivän vastaanotolle :)

Aamupäivästä hakuiltiin Kultatiellä. Tuittu sai tulla tallaamaan ja olikin aika tärkeänä, kun tyhmä Luu jäi autoon. Tuittu jopa juoksi umpihangessa :D

Luulle tehtiin neljä hajuhakua ja se oli taas todellä pätevä :) Pidensin lähetysmatkaa johonkin 20 metriin ja joka kerta Luu lähti määrätietoisesti ja suoraan piilolle. Vauhtiakin alkoi olla ihan kotitarpeiksi, mutta ainakin toistaiseksi nenäkin pysyi mukana. Ei jännännyt enää Iikalla eikä Lotalla, joka oli sille ihan vieras maalimies.

Pia muistutteli mua piilolle menemisestä etukautta ja lähetysasennosta, jota ei olla vielä käytetty.

Lopuksi saatiin pallutella ihanaa Iloa ja sitten ammuttiin. Ei koiria, vaan koirille.

Hakumetsästä mentiin suoraan tallille. Mappe ja Lea pitivät kontaktikoulutusta ja Luu oli yhtenä demokoirana esittelemässä keskeneräisiä kontaktejaan. Tehtiin matalaa aata. Ihan kivasti Luu lähti kontakteja tarjoamaan, vaikka ei olla aata aikoihin tehtykään. Ja aikoinaankin vain parina kertana. Tehtiin omissa oloissamme vielä puomin alastuloa ja vinokeppejä. Sekä vähän päällejuoksukäteen tulemista yksillä hyppysiivekkeillä. Sika puri mun Joutsenen untuvatakkiin reiän.