Sunnuntaina 13.3. saatiin aika lyhyellä varoitusajalla järkättyä pentutreenit näille meidän 6-vuotiaille. Aika kiva, että on kimppatreenattu vähintään kerran vuodessa, välillä useamminkin. Nyt on suunniteltu jo aksapäivää ja pk-päivää. Tällä kertaa pääpaino oli tokossa, mutta koirat (ja minä :D ) pääsivät vähän myös liitelemään. Myös Fox oli tulossa, mutta Marja joutui harmillisesti perumaan. Paikalla oli Luun sisaruksista Riski, Puuma ja Lalli tukijoukkoineen.

Käytin ekan setin ruutu-tolppa -erotteluun, taas :p Tein ensin tolpan, jolloin se onnistui kyllä. Mutta saatiin mokiakin kovin helposti esiin, kun lisättiin haastetta mm. lelulla ruudun takana. Mutta ehkä jotain pientä edistystäkin...?

Toisessa setissä kisamaista/kokonaisuuksia. Järjestyksestä ei muistikuvaa. Eikä kaikista liikkeistäkään.

Ruudussa taisin tehdä ensimmäisen eteenmenon pallolle. Ruudussa jäi ehkä vähän eteen.

Kiertonouto oli kokonaisuutena ok.

Ohjatussa oikea oli ruudun takana. Tämän mokasi ensin, mutta otti kyllä palautteesta onkeensa (vaikka ei siltä näyttänytkään :D ) ja teki uusinnalla huolellisesti.

Tunnarissa etsi jonkun aikaa. Nosti kyllä oman heti, kun haistoi sitä kunnolla, mutta voisi työskennellä vähän järjestelmällisemmin.

Kaukot teki just niin hyvin kuin osaa.

Tehtiin uusi tunnari vielä aata vasten, jotta skarppaisi etsinnässä. Haistelu olikin ehkä parempi, mutta palautus tosi hidas.

Lopuksi tehtiin yhtäaikaa jotain juttuja. Tehtiin ainakin tandem-zeta Marin ja Puuman kanssa, paitsi tietty asennot eri järkässä :)

iTokoa (kiitos Marille videosta!)

Mulla oli vielä aksavaraus toisella kentällä, kun Sirke oli tarjonnut Riskiä kokeiltavaksi. Kokeilin sitten lopulta kaikkia :D Ja Roimaakin. Oli kyllä hauskaa! Löytyi yhteisiä piirteitä, mutta myös eroja. On vaikea verrata niitä Luuhun suoraan, koska kaikki muut ovat aloittaneet vasta aikuisella iällä, ja tehneet tosiaan maksimissaan ihan vähän. Eivät tuntuneet niin sekopäisiltä kuin Luu nuorena, mutta se johtuu varmaan tuosta iästä ja harrastustaustasta. Näillä on jo keskittymiskykyä ja tietynlaista tehtäväkeskeistä ajattelua. Kaikki osasivat mennä putkeen ja varastaa lähdössä! :D Riski ehkä muistutti eteenpäinpyrkivyydellään eniten Luuta ;)

iAgilitya

Ihan huippukiva päivä taas, kiitos kaikille!

WP_20160313_16_19_19_Pro.jpg
Äiti ja lapset :)

WP_20160313_14_54_39_Pro.jpg
Tytär ja äiti <3