Rauhallisempi viikko. Tiistaina olitiin rally-tehoissa ja treenattiin rataa. Tehtiin lähtöjä erikseen ja sitten rataa enemmän ja vähemmän kokonaisuutena. Syy oli tosi hyvä! Tehtiin kertaalleen koko ratakin niin, että se pysyi koko ajan kivana eikä päästänyt ääntäkään.

Jälkkäriksi se sai sitten vähän aksaa. Treenin teemaksi riitti kolme estettä, kun ne sisälsivät lähdön, puomin ja takaakierron :D Kaikki oli vaikeita, mutta taidettiin joku kerta onnistua ihan koko setissä. Lisäksi tehtiin ihan muutama keppitreeni.

20210706_223551.jpg

Keskiviikkona käytiin Yyterissä viettämässä biitsipäivää. Syy tärisi jo parkkipaikalla :D

20210707_140828.jpg

Illalla mulla olikin koulutusvuoro ja torstaina Syy kävi taas Auroran hierottavana. Jonkun verran juntturassa oli edelleen.

Perjantaina lähdettiin Katin ja poikien mukaan turisteiksi tokon SM-kisoihin Mikkeliin. Viikonlopun aikana tuli aika haikea olo, kun tajusin, että viimeksi olen noissa kisoissa ollut Luun kanssa, kisaamassa <3 Paljon muistoja! Ja vaikka olen aika vieroittunut tokosta tässä viime vuosina, niin aika kotoisalta tuonne maailmaan tuntui palata. Hienoa oli ihan vaan seuratakin suorituksia - ja ennen kaikkea hurrata joukkuemestaruuden voittaneelle TamSKille!

Helteisen sään takia Syy sai hengata lähinnä auton varjossa ja käydä monta kertaa päivässä uimassa. Palkintojenjakoihin otin sitä hengailemaan, kun kentältä löytyi vähän varjoakin, ja sunnuntaina höntsäiltiin ihan pienesti sivunurtsilla.

20210709_224055.jpg

20210710_171915.jpg