Aamu(päivä)treenit Luun kanssa lähikentällä. Aika rapsakka keli, mutta aurinko paistoi! <3

Alkulämppänä kaukojen tekniikkaa. Normisettiä.

Sitten kaukot kisamaisesti. Tein ylipitkän sarjan, koska eka S-I oli huono, seuraavan teki paremmalla ajatuksella. Muut vaihdot hyvin! Palkatta.

Idaria. Seiso-läpi-istu. Seisoi vasta tokalla käskyllä, mutta ei varmasti vain kuullut, koska ei reagoinut ekaan mitenkään. Istumisessa ei istunut, jäi KOLME kertaa seisomaan. Otin uudestaan aina vain sen suoran, ja kun lopulta onnistui, pelkät kehut ja uusi setti. Nyt seiso-istu-läpi, vapautus vikan suoran seuraamisesta. Nyt ok. Seuraamisessa valui vähän eteen, mutta pysyi väljänä ja kohtuu suorana. Tääkin palkatta.

Ohjattua. Oikea. Nyt meni sentään merkille ja meni vielä oikeallekin :) Palautuksessa korjautin vinouden, muuten tehtiin kokonaisena. Tästä palkka. Sitten vielä palkkausta merkistä ja vasemman hakua. Palautukset oli taas todella huonoja, joten suoruuden kanssa piti hinkuttaa. En vaan saa näihin mitään tolkkua. Välillä menee muka paremmin, mutta sitten yhtäkkiä ei taas ole mitään ideaa.

Loppuun merkkiä ja ruutua. Ruudun saa tuolla hyvin loivaan ylämäkeen, joten näen koiran paikan kätevästi lähetyspaikastakin. Merkki-ruutu-juoksentelua, palkkausta merkistä ja yksi kokonainen liike lopun kera. Merkillä valahti ekan kerran ihan törkeän kauas merkistä, korjasi kyllä ja teki seuraavat paremmin. Joku roti pitää kyllä tuon paikan kanssa pitää, vaikka pääpaino onkin vauhdissa ja asenteessa. Ruutuun aika kivasti. Joka kerta kriteerin mukaan tarpeeksi taakse, joskin paristi mun makuun turhaan himmaillen. Muutaman kerran toisaalta oikein hyvällä asenteella. Seuruuseen tulossa pysähdyin itse ja ekan Luu valahti eteen. Tietää kyllä niin hyvin, miten tämä pitää tehdä ja korjauksella jarrutti niin tarkkana, että pysähtyi vähän mun taakse. Näitähän väännettiin ihan urakalla joskus viime vuonna (?) ja ihana huomata, että nyt se työ kantaa hedelmää. Kun asia on kerran väännetty rautalangasta selväksi, korjaaminen on nyt niin paljon helpompaa ja palautteeksi riittää "oho" :)