Eilen kävin sitten Keravan Prisman parkkihallissa vähän leikittämässä pentua ;) T-treenien merkeissä siis vietettiin lauantai-ilta kera Katin ja Inton sekä Pian ja Tuplan.

Luu leikki aika paljon Puuma-siskon ja etenkin Riski-veikan kanssa. Lisäksi vähän leikittiin ja treenattiin. Tehtiin pari pentuluoksetuloa, sivulla istumista, eteentuloja ja kapulan tuomista. Saatiin Sirkeltä ja Marilta vinkkejä lähinnä Luun asentoihin (pää pois jalan edestä perusasennossa ja huomiota eteenistumisen paikkaan). Luun asenne oli kyllä aika super, se keskittyi oudossa paikassa mainiosti ja leikkikin ihan hyvin. Se on välillä niin taitava pieni koira, että pitää malttaa olla vaatimatta liikaa ja muistaa, että se täyttää vasta 12 viikkoa :) Mietinkin, että ohjelmistoon voisi ottaa jotain vähän vapaamuotoisempia vauhtijuttuja...?

Sisko ja veikkakin olivat kyllä hurjan hienoja, vaikka molemmat olivat rankahkon päivän jälkeen vähän unisia. Lopputreenien aika hengailtiin hallissa ja kauhukolmikko häiriköi parhaansa mukaan isojen treenejä mm. pöllimällä merkkejä... Pääasiassa ne kyllä painivat ja painivat ja painivat. Huomattiin, että Luu käyttää kyllä kolmikosta eniten hampaitaan. Kalina vaan kävi, kun se veti hurjan irvistyksensä naamalle ja haukkoi ilmaa, jos ei sattunut sisarusta osumaan kohdalle :D