Tajusin, että mehän ollaan menossa sunnuntaina tokokokeeseen. Vaikka tarkoitus on vain päästä treenaamaan kisatilannetta ja tarkastaa siinä samalla tasoa, niin voisihan sitä koiraa vähän valmistella... Tämä tehtiin sitten eilen lähes kylmiltään palkattomuustreenillä. Kaksi settiä, ekassa tunnari, luoksetulo, ruutu ja idari, tokassa kaukot, ohjattu ja seuraaminen. Meni ihan tosi hienosti... huonosti!

Tunnarissa heti kämmi. Tiheähkö rivi, oma eka vasemmalta. Kaahasi yli ja alkoi sahata, pitkästä aikaa! Peli seis ja koko juttu uusiksi kehäänmenoineen. Nytkin ehti ohittaa oman, mutta palasi sille muutaman kapulan päästä, eli reagoi kuitenkin.

Luoksetulo suorana, oli hiekkakenttä sen verran kohmeinen.

Ruutu ilman nauhoja, ihan ok, oli kai sisälläkin. Merkin ja ruudun välissä, samalla linjalla, oli jo ohjatun kapulat valmiina. Ehkä ihan vähän väisti niitä, mutta määrätietoisesti ampui ruutuun. Sivulletulossa pysähdyin.

Idari, s-i-m. Joku tässä koemaisessa mättää, ei istunut! Tein muutaman kerran istumista joko ekalle tai tokalle suoralle, toisti virheen pari-kolme kertaa... Sitten alkoi sujua.

En voinut tietty antaa olla, joten tehtiin uudestaan luoksetulo ja ruutu pohjille.

Ruudussa alkoi sitten vielä ennakoida merkillä, joten piti hinkuttaa kuuntelua siinä. Ja pysäytin vähän ennen ruutua, josta uudella käskyllä ruutuun. Meni ensin sivuun, annoin korjata oikeaan paikkaan...

Nyt idarissa istuminen ekalle sivulle, hyvä. Palkka siitä.

Toisen setin alkuun siis kaukot. I-M-S-I-S-M. Tekniikka piti, inasen jähmeyttä. Oli jähmeähkö myös alussa, tehtiin ohjatun merkin vieressä.

Ohjatussa lähti ensin ruudun merkille, joka oli siis vasemman kapulan vasemmalla puolella... Oikea merkki ei toki näkynyt kovin hyvin (semmoinen "reikäinen" kartio hämärällä kentällä), mutta joku roti sen suunnan kanssa. Uudella yrityksellä ok. Haettiin vasen, suuntasi taas kohti merkkiä, mutta korjasi itse. Nostoon apukäsky, ei paljon auttanut.

Seuraaminen periaatteessa ok, mutta ei vaan jotenkin tuntunut parhaalta. Vaikea edes eritellä. Ei ehkä ihan niin rento. Ja pienesti yritti välillä valua eteen.

Treeni-treeneissä Luu on ollut viime aikoina tosi kiva, rento ja villi :D Nyt saatiin taas jähmeyttä aikaiseksi. Ärsyttävää, mutta positiivista sinänsä, että sen saa esiin ihan tolleen yksin treenatessakin... Ei tarvitsisi siis kuin lopulta keksiä SE keino, millä siihen puuttua :D Joka tapauksessa olen varmaan nyt kuitenkin palkannut liikaa, kun palkattomuus aiheutti heti näin paljon ongelmia :/