Luu pääsi tiistaina fyssarille. Olin vähän huolissani sen kyljestä/lantiosta, kun se on sitä muutaman kerran kääntynyt katsomaan kesken lelun repimisen. Kovin jumissa lanne olikin, samoin niska. Rintakankakin vähän, mutta ei niin pahasti. Mitään ihmeellisempää ei onneksi kuitenkaan löytynyt.

Nipsu taas pääsi agilitykisoihin. Tasan eivät mene nallekarkit ;) Nipsulla olikin lähes A-luokan kisareissu, kun jätettiin koirat kotiin ja mentiin ihan kaksin. Lisäksi toinenkin sisko oli kisoissa talkoilemassa :) Kivat kisat olivat mustakin! Markku Kaukinen oli tehnyt tällä kertaa hauskat ja virtaavat agilityradat. Nipsukin paineli molemmat alta puoleen minuuttiin, joten kohtuullisen kokoiset iltakisat saatiin vietyä läpi sutjakkaasti ja aikataulusta edellä.

Ensimmäinen rata oli kiva ja meni sujuvasti. Loppusuoraa lähinnä mietin, kun valssi hyppyjen väliin ei vaan tuntunut loksahtavan paikalleen. Päädyin sitten vaan poispäinkääntämään vikalle hypylle ja kyllähän se sinne taipui. Puomilta vapautin nopsaan, silmissä kiiluivat EO-pisteet ja ehkä lisäksi pelko siitä, että Nipsu ei oikeasti pysähtyiskään :D Kisa oli kovastasoinen ja nollia, nopeitakin, tuli paljon. Lähemmäs puolet mineistä taisi tehdä nollan. Nipsu kulki niin mukavasti, että voitti!

Toisella radalla en oikein saanut otetta keppien jälkeiseen kohtaan. Takaakierto-persjättö tuntui hypylle luontevimmalta, mutta niihin tulee vaan Nipsun (tai minkä tahansa nopean pikkukoiran) kanssa niin pirun kiire. On niin pienestä kiinni saada koira lukitsemaan takaakierto ja sitten ehtiä alta pois, kun koira käytännössä juoksee riman yli. Lisäksi mietitytti seuraavalla hypyllä kääntäminen (tyrkyllä ollut muuri esti vekkaamisen) ja aata edeltävän hypyn takaakiertoon ehtiminen. Epävarmuus näkyikin suorituksessa, mutta Nipsu meni oikean reitin ja suht pienillä teillä. Mulla oli vaan vähän paniikki ;) Ennen puomia Nipsu meinasi vielä tehdä putkikiellon! Himmasi ja meinasi kääntyä ympäri, mutta sain viime hetkellä tökkäistyä vielä vähän, vaikka liike oli jo viemässä poispäin... Puomilla taas varmistelua ja sitten nopea vapautus (tää on ensi talven projekti!), mutta muuten hyvä :D Ja voitettiin taas, aika huimaa! Kauden ekat nollat ja tupla kasassa! Viime kaudella se tuli vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Video