Kauden ensimmäinen tokon maajoukkuekarsinta. Ensimmäinen ikinä näillä uusilla säännöillä. Ja Luu meni ekana!

WP_20151205_18_23_59_Pro.jpg
Tämä titteli meiltä puuttuikin! ;)

Kisa käytiin kahdessa kehässä. Ekassa kehässä ensin paikallaolot, sitten yksilöliikkeet ensin kakkoskehässä ja loput taas ykkösessä. Carina oli sairastunut ja hänen tilallaan tuomaroi Pernilla. Kakkoskehän vauhtiliikkeet arvosteli Ralf.

Kokeen alku oli tosi epämääräinen ja alkoi jo ekana menijänä hermostuttaa. Kokeen piti alkaa välittömästi maajoukkueen palkitsemisen jälkeen, mutta kehää vielä rakennettiin ja se kesti ja kesti. Lopulta lähdin käyttämään Luuta ulkoilualueella pissalla, kun ajattelin, että sille ehtii tulla jo hätäkin. (Kävelylle en tietenkään voinut enää lähteä, kun ei yhtään tiennyt, koska koe alkaa.) Eiköhän tuomaripuhuttelu alkanut juuri silloin. En tosin ollut edes viimeinen, loppuja huudeltiin koko porukan voimin ;) Sitten Mac teki 0-koirana molemmat kehät ja lopulta päästiin aloittamaan. En katsonut kelloa, mutta helposti varmaan tunnin verran oli jo odoteltu...

Paikkaistuminen 10

Paikkamakuu 9,5 - Makasi tosi pitkään skarppina mua tuijottaen, mutta juuri ennen loppua laittoi pään maahan. Sivulletulo oli hidas ja jäi vähän vinoonkin.

Vähän hidas luoksetulo.

Ekaan yksilökehään pääsin suoraan, mutta eivät hoputtaneet, vaan sain ottaa aikani. (Jonka käytin siihen, että haalin kameraa ja kuvaajaa, kun kety oli lähtenyt oman kamerani kanssa shoppailemaan ;) )

Kiertonouto 8 - Maahanmeno ja oikea. Kiersi aika tiukasti! Matosta johtuen joutui vaan sen tehdäkseen hidastamaan kunnolla ja melkein pysähtyi merkin taakse. Palautus oli hidas.

hidastaa ennen käännöstä, hid. hypyn jälkeen

Luoksetulo 8 - Ei istunut! :) Loppu taas hidas.

hidas seisom. jälkeen, hidas loppumatkan

Ohjattu 9 - Yllättävän hyvät pisteet. Merkki oli nihkeä, nostosta Luu ei saa tuolla alustalla siistiä, vaikka yrittäisi, ja olisi voinut taas palauttaa paremmalla asenteella.

vähän suoraviiv. mennä hakemaan kapulaa

Ruutu 7,5 - Tästä taas lähti aika paljon vs. jotkut iltapäivän suoritukset... Lähti merkittömälle suoraan, mutta ennakoi taas ja pyörähti vähän ympyrän etureunalla. Yhdellä käskyllä kuitenkin sisään :) Ruutuun lähti lujaa, mutta ei onneksi luisunut pitkäksi. Siellä oli nuuskinut (!) ja tuomarin mukaan myös nuollut (!).

jarruttaa ennen ymp., nuuskii, nuolee ruudussa

Eka kehä

Toiseen kehään saatiin odotella vähän aikaa, että paikallaolot saatiin tehtyä.

Zeta 8,5 - M-S-I. Asennot ok. Seuruussa pientä haahuilua ja istumisesta lähti jostain syystä tosi viiveellä seuraamaan.

seuraamiseen ja kulmiin tarkkuutta, ei lähtenyt heti mukaan ist. (aavistuksen hidas)

Kaukot 9 - i-s-m-s-i-m. Piti tassut liimattuina :) Jähmeä vaan.

vähän ryhdikkyyttä, muutama asento hieman matala, hyvä tekniikka

Tunnari 9 - Lähti kapuloille normaalia hitaampaa. Etsintä hyvä. Palautus hidas, tiputti ihan lopussa raville.

tempo; vähän ripeyttä lisää

Seuraaminen 7,5 - Peruutuksessa tuli kallis virhe, Luu ei päässyt siihen yhtään mukaan ja annoin toisen käskyn. Muuten ihan kiva! Juoksustopissa alkoi hymyilyttää, kun Luu jarrutti niin tomerasti, että liirasi <3

poikittaa peruutuksessa, muutama käännös aukeaa, kiva kokonaisuus

Toka kehä

Luu tuntui kokonaisuudessaan huonolta ja tahmealta, mutta osa hitaudesta johtui varmasti matosta. Ei se silti esim. ottanut katsekontaktia kaikissa aluissa, joissa pitäisi ottaa. Kehuihin vastasi kyllä ihan mukavasti, eikä ollut niin pahasti kuplassaan. Ja kiltistihän se teki lähes kaiken :)

Pisteitä saatiin yhteensä 273, ja koska monille sattui paljon virheitä, se riitti kolmanteen sijaan! Olipa kiva päästä ihan palkinnoillekin - ja saada palkinnoksi jopa Kennelliiton kansio koiran papereille! :D

WP_20151205_21_21_21_Pro.jpg
Turistit Helsingissä.

WP_20151205_21_22_07_Pro.jpg
Mulle ykkönen <3