Maanantai ja vain viisi astesta pakkasta! Päästiin siis treenaamaan valkun kanssa normaaliin malliin. Ilmeisesti kolmet peräkkäiset tunnin tehotreenit olivat vaan opettaneet meidät nopeiksi ja loppuun jäi yhteistä höntsäilyaikaa paikallaolojen jälkeen melkein puoli tuntia! :D

Luu teki taas kokonaisuuksia, mutta meni vähemmän kisamaiseksi. Ensin hyppynouto tosin ihan kisamaisesti. Ok.

Tunnarissa vähän enemmän kapuloita ja tiivis rinkula. Oli huolellinen, hyvä! Ei kuulemma edes tökkinyt vääriä.

Idarissa vähän variaatioita, kaikkiaan kai i-s-i-m. Asennot oikein, seuruussa vähän keuli.

Kaukoissa teemana seiso-istu-vaihto, jossa liikkui kisamaisesti tehtynä aina :/ Läheltä onnistui aina. Tän siitä saa, kun on tehnyt kisatreenejä ja katsonut tekniikkavirhettä niissä sormien läpi. Tehtiin lopulta Katin pidellessä tassuista. Ja kisamainen sarja ilman tuota vaihtoa, oli ok.

Ruudusta vain merkille lähetys ja vapautus yllärilelulle, joka odotti merkin takana. Ei kyllä heti löytänyt, mutta lähti merkille hyvin, joten sinänsä onnistunut palkkaus.

Ehdittiin hinkuttaa vielä liikkuroituna vähän seuraamista. Keskityin paikkaan ja tamppasin ahkerasti. Sillä kyllä jopa korjaa, ainakin hetkeksi :) Hitaassa kotin myös kävellä vähän reippaammin, ettei Luu istuisi käännöksissä.

Paikallaoloista tehtiin vaihteeksi ensin makuu. Jäi taas jotenkin ihan vähän vinoon asentoon, mutta pysyi valumatta paikallaan. Kävin kerran tönimässä. Nousu ok. Istumisessa mentiin piiloon koirien selkien taakse. Luu katseli ensin taaksensa, mutta sitten piti katseen edessä. Tassut vissiin pysyivät, ainakaan Piia ei kärtsännyt.

Yhteishärdellissä luoksetulon osia sekä jätettynä että putken kautta. Kivasti häiriötä, kun jättää koiran kentän toiseen nurkkaan, sillä välissä treenaa tekee jotain ainakin pari-kolme koiraa :) Yksi luoksetulokäsky Luulta jäi kuulematta. Näissä vapautus takapalkalle tai stopista lähtö vauhtipalkkaan. Putki kuumensi kivasti, teki hyvä maahanmenoja. Sivulletulot sen sijaan menivät putken kanssa lähinnä huolimattomiksi.

Noudon palautuksia myös eri tavoilla, sekä ohjatulla että metallilla. Näistä lelupalkka heti sivulletulosta (kunhan tuli kunnolla, eikä roiskaissut...). Ohjattu pari kertaa merkin kautta yhdellä kapulalla.

Kaukoja vielä muutama, kun koiraa läähätti. Taas mokasi jonkun istumisen, mutta teki sitten oikein hyvinkin.