Maanantaina pikaisesti tokoa, rallya ja aksaa. Nyt kun hallilla on erityissäännöt ja aikataulu siksi normaalia tiukempi (= tunnista treeniaikaa käytännössä n. 50 min), niin ihan kauhean perusteellisia treenejä ei ehdi kahdella koiralla kolmessa lajissa tehdä :D Syy teki kaukojumppaa, nouto- ja pitojuttuja ja kiertoa. Luu vähän kaikkea rallyssa ja aksakentän puolella putkijuttujakin.

Aksassa Syyn kanssa nyt vaan pikkujuttuja. Lähtöjä erikseen, puomin alastuloa vinolla poistumisella, takaakiertojumppaa ja pari kepeillemenoa puomileijeröinnillä. Viimeksimainitut meni oikein hyvin, vaikka mentiin putkesta suoraan kulmaan!

Tiistaina oli Luun drive-in -rallyteho. Hassua tulla hallille, tehdä lämppälenkki, käydä tekemässä oma n. vartin treeni, käydä jäähkällä ja lähteä kotiin :D Tehtiin rataa, jonka yritin ensin kisamaisehkosti ja sitten treenattiin osasia. Suurin osa sujui ihan kivasti, mutta valkovuokko ei taaskaan onnistunut radan osana. Tähän saatiinkin Riikalta hyvä huomio, että mun katseen suunta auttoi/sekoitti Luuta aika tehokkaasti. Harjoituksia toki jatkaessa saatiin siis kiva pikafiksi asiaan. Myös peruutus oikealla on vielä vaikea. Muuten lähinnä ryysin muutaman kerran liian lähelle kylttejä.

Keskiviikkona Syy teki eskarissa Enskun versiota valmiista radasta. Oli vähän haastavampia kohtia, joten olin valinnut etukäteen sopivia pätkiä. Ja suunnitelma toimi hyvin, saatiin alkuradan pätkät tehtyä jopa kokonaisuutena yhdellä rimantiputuksella. Kepeillä oli yksi verkko aloituspuolella, mutta kovemmastakaan vauhdista Syy ei vetänyt toiselta puolelta pitkäksi! Keinunkin teki nyt tosi hienosti ekallakin toistolla. Oltiin vikoina vuorossa ja toisella kierroksella loppui aika vähän kesken. Tehtiin sitten vain vähän puomia. Ei päästy liittämään sitä rataan, mutta paristi onnistui kokonaisena putken kautta.

Syyn treeni

Loppuviikosta treenailtiin vain launtaina vähän kaikkea. Syy aksaili puomia ja ratapätkiä, joita suunnittelin oman ryhmän treeneihin. Puolen tunnin tokovaraus jäi aika lyhyeksi, kun edellinen oli yliajalla ja seuraavat tulivat etuajassa... Mutta Luu ehti vähän rallyilla ja Syy teki ihan lyhyesti tokojuttuja.