Kolme nollaa neljästä, yksi sijoitus ja paikka Friskies-cupin finaaliin ei ehkä ole paskin mahdollinen saldo kisaviikonlopusta. Laimea sen itsensä maku silti jäi suuhun. Sunnuntaina jatkui sama tahmea meno. Ensimmäisellä radalla oli vielä vähän yritystä, mutta neljännellä radalla Tuittu oli tosi huono. Sain kiskoa sitä perässäni kaikin voimin, mutta se ei vaan liikkunut. Toivon, että hyytymys johtui vain lämpimään ilmaan tottumattomuudesta, vaikka olin jo katsovani videolta, että se hyppääkin vaikean näköisesti.

Onneksi muilla sujui! Lauantaina kakkosiin nousseet Kati ja Into tempaisivat heti kakkosistakin hienon 0-voiton. Lea teki Inkan kanssa kaksi nopeaa nollaa ja voitti Friskies-cupin osakilpailun monen muun nopean koiran kirsujen edestä. Myös Tero ja Lumo tekivät tuplanollan, tosta noin vaan. Sarkku jatkoi Pimpon kanssa tappavan tehokasta nollien keräilyä ja Maiju napsi Ellin kanssa 2. viimeisen Sm-nollan. Nollia rapisi myös taitaville ryhmäläisilleni Tiinalle ja Kidelle, Päiville ja Nellille sekä Tiinalle ja Jollelle. Ja aika monelle muulle, jotka varmasti unohdin mainita.

Yhtään nollien arvoa vähentämättä pakko mainita, että radat olivat kyllä luokkaa "Tule ja kerää puuttuvat Sm-nollat! Ihanneaikakaan ei tuota ongelmia! Vain 10 €/kpl!" Mutta mikäs siinä.

Mujunen siis jatkoi kolmosten tuomarina tänäänkin. Agilityradalla oli heti alussa avokulma-aloitus kepeille, mutta sen jälkeen ei tarvinnut kuin juosta. Kontaktien virkaa toimitti keinu. Yksi takaakierto radalla oli. Siinä lähdin ilmeisesti vähän ennakoimaan vastaanottoa ja Tuittu jäi hypyn väärälle puolelle. Sain pysäytettyä sen ihan riman eteen ja kangettua takaakiertoon. Hetken ehdin miettiä, että tulikohan kieltoa, mutta sain jatkettua maaliin. Kieltoa ei tullut, mutta aikaa toki paloi. Sijoitus 6./28.

Hyppäri näytti ensin vähän haastavammalta, mutta ei se oikeastaan ollutkaan. Tällä radalla mentiin kolme kertaa peräkkäin u-putkeen, mutta nyt ihan siitä helpoimmasta päästä. Me tehtiin ihan siisti rata, mutta tuolla rataprofiililla ja Tuitun vauhdilla muuta ei voinut olettaakaan. Alussa ajauduin liikaakin edelle, mikä varmaan hidasti Tuittua entisestään. Tuittu kiihdytti aavistuksen vasta kolmelle viimeiselle esteelle... Sijoitus 10./28.

Vaikka nollia tuli molemmilla radoilla ihan sikana, oltiin me tahmatuplallamme yhteistuloksissa viides ja saatiin siis taas vähän koiranruokaa.