16.12. kuvattiin valkussa meidän jouluvideotamme. Tai siis treenattiin ihan normaalisti, materiaalia bloopers-henkiseen settiin tuli luonnostaan ;)

Luun kanssa tuli kyllä tosi paljon onnistumisiakin! Taidettiin joku nollakin tehdä. Loppurata meni kyllä pelasteluksi, mutta selviydyttiin kuitenkin. Siinä oli kohta, jossa en vaan ehtinyt vaihtaa hypyllä puolta ja piti leikata putkeen, jonka jälkeen piti taas irrota eteenpäin hypyn taakse. Luu kyseli, mutta meni! Putki-puomi-erottelussa ei ollut ongelmia, vain yhdellä huolimattomalla ohjauksella sain Luun putken sijaan puomille. Kepit Luu haki umpikulmaan leikkauksella ihan itte joka kerta, ei tarvinnut edes linjata oikein. Putken umpikulma oli alkuun hankala, tuli aina mun liikkeen mukana ohi. Vasta, kun pysähdyin ihan kunnolla, alkoi kääntyä putkeen.

Agivalkun joulutervehdys

Perjantaina oli sitten seuraavat joulukuvaukset Luun omassa ryhmässä. Osa kuvasi sunnuntaina erillisissä treeneissä, mutta niihin emme ehtineet.

Ja taas ihan keskityttiin pääasiassa treenaamiseen, mutta olin itse aika huono. En jotenkin saanut otetta radasta ja ohjaus oli sen mukaista. Luu tuntui siltä, että se vaan venyi ja vanui joka suuntaan. Ihan kivoja pätkiä saatiin silti tehtyä. Ja sain revanssin siitä yhdestä japanilaisesta ;) Sen jälkeiseen kohtaan koitettiin sylkkäriä. Ei alkanut tuntua yhtään omalta ohjauksella, mutta saatiin Luu menemään ihan nätisti.

Luu juoksi osan radasta joulupaketti suussa. Tiputti sitä välillä, mutta noukki välillä myös matkaan kesken radan :)

Juhlaeläimien joulutervehdys

Myös mun ihanat koulutettavat tekivät oman videonsa. Pakko linkittää vielä sekin, kun ovat niin hienoja! :)

Keharien joulutervehdys