Maanantaina heti päivitetyin suunnitelmin valkkutreeneihin. Meillä oli käynyt kato ja oltiin Miinun ja Minnan kanssa kolmistaan. Ei siis tarvinnut kello kaulassa treenata, kivaa. Minna halusi tehdä Velhon kanssa lyhyitä kierroksia, joten tarjouduin Luun kanssa vaihtelemaan.

Alkuvirittelynä sivulletuloja leluhäiriöllä. Nää Luu osaa jo aika hyvin :) Joskus tulee liian nihkeästi, jolloin joutuu uusimaan. Näitä tehtiin väleissäkin ennen kehäänmenoa ja kehän jälkeen ennen palkkaa.

Ekassa setissä mentiin ruudun aloitukseen. Täytyy tuota kehäänmenoa vielä jalostaa kisatilanteeseen toimivaksi, mutta näin asenne on parempi. Kontaktia ei ottanut ekalla yrityksellä käskyn jälkeen, uudella yrityksellä sitten. Namia merkiltä ja kehästä pois lelupalkalle.

Toisessa uudestaan ruutu. Nyt oli vähän parempi ja otti kontaktin heti. Sai mennä lopulta ruutuun asti, josta namia ja kehästä pois.

Kolmannella kierroksella mentiin tunnariin. Taas tuli kontakti kuin pieneltä partiolaiselta ;) Itse tunnarikin ok.

Tehtiin samaan settiin vielä kaukojen aloitus ja eka seisomaannousu. Ok.

Seuraavaksi idaria. Tässä piti enemmän hinkuttaa kehäänmenon alkua, sitten itse liikkeen alku parempi. Idarissa tein läpi-läpi-istu niin, että ekoilla suorilla hämykäskyt. Mokasi istumisen, en edes muista, jäikö maahan vai seisomaan. Tehtiin pari eri variaatiota ja lopulta skarppasi ja alkoi selvästi tuntuakin keskittyneemmältä. Alussa keuli seuraamisessakin, mutta sekin tasaantui kuin joutui olemaan ihan tarkkana. Tästä palkalle.

Paikallaoloissa tehtiin ensin makuu. Jätettiin koirat selin piiloon, naamat naapurikehää kohti. Jätin Luulle lelunkin eteen. Hyvin pysyi. Kerran kävin tönimässä perää :)

Istumisessa laitettiin koirat jonoon sivuttain piiloa kohti. Luu katsoi piiloa kohti, mutta piti tassut paikallaan.

Lopuksi tein itsekseni sivulletuloja ilman kapulaa ja muovikapulan kanssa. Ihan kivoja. Seinäapu tuntui paremmalta kuin hihna ja oli itsekin helpompi operoida. Näistä sai namia ja vikasta lelun.

Oltiin kaikki valmiita jo ennen tasaa. Luu sai sitten tehdä jälkkäriksi vielä muutaman puomin, kun se oli sopivasti kasattuna kentän reunassa.