Viikko sitten Unkarissa yksissä maailman isoimmista kansainvälisistä agilitykisoissa. Tänä viikonloppuna pikkukisoissa Orivedellä, Luun kanssa. Kunnon paluu maanpinnalle :) Hellettäkin oli, mutta täällä se ei ollut mitään Unkariin verrattuna. Lämpöasteita taisi olla vain muutama vähemmän, mutta raikas ilmavirta teki säästä huomattavasti siedettävämmän. Varjossa oli lähes viileää.

Huomasin kisakirjeestä, että olin taas menossa Helinin radoille... äh. Tavoitteena siis selvitä hengissä ;) Nyt oli kyllä ihan kohtuulliset kulmat kontakteille eikä mitään semmoista, mutta melko haastavia linjoja muuten. Keskimmäisen radan alku oli inhottava ja siinä jokunen maksi juoksi pelottavan läheltä puomia. Pelkäsin vähän Luunkin juoksevan puomia päin, jos saan sen puomin sijasta putkeen, mutta ko. kohta meni onneksi tosi hyvin.

Ekalla radalla oli monta vaikeaa kohtaa, joista selvittiin. Alku meni tosi hyvin, sitten kepeiltä Luulle harvinainen virhe lopusta...! Keinulta loppuun oli vaikeita hyppylinjoja. Keinun jälkeinen rima tippui, muuten tämäkin meni tosi hyvin.

Luu A

Tokalla radalla tosiaan aika haastava alku. Kaksi ekaa hyppyä epäsuorassa kohti puomia ja sitten piti mennä puomin vierssä syvemmällä olevaan putkeen. Suoran putken jälkeen piti ehtiä hypylle, joten hypyille ei voinut jäädä kääntämään. Olin putken puolivälissä vastaanottamassa ja toivoin parasta :D Luu tuli alun nätisti, eikä käynyt lähelläkään puomia! Pelkäsin tosiaan, että se lataa kakkosella niin pitkälle, että kolauttaa puomiin. Putken jälkeen en kuitenkaan ehtinyt kunnolla vastakäännökseen, Luu lensi väärään suuntaan ja kiilasi kepeille kakkosväliin. Tokalla kierroksella piti mennä puomille, mutta vastakäännöksestä huolimatta sujahti puomin taakse putkeen... Ja vielä renkaan jälkeisessä kuviossa lähti johonkin hornan tuuttiin. Tässä vaiheessa jo nauratti, tuommoinen lähteminen ei ole Luulle kovin tyypillistä. Loppu sitten ihan ok, paitsi keinu oli huono. Vapautus tuli vaan tietyllä rytmillä selkäytimestä, näin, mutten tajunnut, ettei koira ole 2on 2offissa...

Luu B

Hyppäri oli lyhyt ja nopea. Alussa levinnyt käännös ja seuraava rima alas. Muuten selvittiin yllättävän hyvin! Tähän tempaisuun tuhrattiin alle 30 sekuntia :)

Luu C