Lauantai-iltana pääsin takaisin kotiin ja sain hakea tyytyväiset koirat hoidosta. Tuittu oli nukkunut nipsulassa tiiviisti sängyssä (kun kotona ei saa) ja poistunut sieltä lähinnä ulkoilemaan ja erityisesti syömään. Luu oli päässyt Katin ja poikien kanssa agitreeneihinkin. Oli mennyt pieni ratapätkä kuulemma oikein hyvin. Sen jälkeen, kun Luu oli ensin tullut aasta läpi, hipsinyt lähdössä, ollut jäähyllä, räjäyttänyt renkaan, ryysinyt läpi valssista rimaa lennättäen ja mitä näitä nyt on. Treenien jälkeen se oli ollut niin onnellinen ja nuollut kiitokseksi Katin naaman. Kiitos luottohoitopaikoille!

Eilen oltiin sitten jo Maijun kanssa tokoilemassa. Sai taas vedellä ranteita auki... ;)

Olin suunnitellut kisamaisen setin, jossa oli luoksetulo, kaukot, seuraaminen, tunnari, hyppy, ohjattu ja idari. Meillä oli vain tunnin vuoron, joten tilanteen mukaan olin valmistautunut lyhentämään settiä. Ajatuksena kuitenkin keskeyttää mokista ja aloittaa aina alusta. Eipä mennyt sitten oikein mitenkään. Kolme kertaa tehtiin alusta asti, sitten piti jo soveltaa.

Luoksetulo joka kerta ok. Stopit on huonoja, mutta se on virhe, joka mun pitää näissä treeneissä vaan kestää, jos niitä teen...

Kaukot teki myös hyvin. Yhdessä s-m-vaihdossa pieni pompsu, mutta keskittyi hyvin ja teki ihan hyvällä asenteella.

Seuraamisessa edelleen aika matalan tuntuinen. Ja ekassa setissä yhtäkkiä vaan pudotti kontaktin ja jatkoi lasittuneella katseella. Tähän keskeytys. Sen jälkeen teki vähän paremmin, mutta ei tuntunut hyvältä.

Tunnarissa hyvä etsintä joka kerta, ei ohittanut omaa. Ekalla vaan oli napannut viereisen melkein suuhun, mutta niin nopeasti, että Maiju ei ehtinyt sanoa mitään ja mä en nähnyt. Puri vähän palautuksessa. Seuraavat oikein hyviä, paitsi jätti palautusta vajaaksi. Tän vaan korjautin, koska etsintä oli niin hyvä...

Hyppynoudossa alkoi jättää palautusta tosi vajaaksi ja meni vain huonommaksi. Kerran räkäisi kapulan jalkoihin... Asenne meni tosi huonoksi, mutta en ole vieläkään keksinyt, onko se epävarmuutta vai välinpitämättömyyttä. Kumpaankin on viitteitä, ja vastaus saattaa olla myös sekoitus molempia. Alkaa mennä aika ydinfysiikaksi tämä analysointi ;)

Ohjattu ja idari tehtiin kertaalleen. Ohjattu ihan perus, idarissa teki asentomokan ja seuraaminen tuntui huonolta. Taisi jäädä istumisessa seisomaan, jos oikein muistan.

Kun aika loppui, jatkettiin ulkona. Tein seuraaminen-idari- tasamaanouto (muovikapulalla) -settiä. Tässä mokaili idarin asentoja, meni istumista maahan, ja teki huonoja palautuksia. Tässä vaiheessa ei oikein voinut jättää treeniä kesken... Lopulta onneksi tsemppasi vähän ja teki molemmat liikkeet ihan ok. Sai sitten lopulta palkankin.

Tällä kertaa kupla vain vahvistui, mutta mietinnät ja treenit jatkuvat.