Tällä viikolla intouduttiin hallille poikkeuksellisesti maanantai-iltana. Molemmille tokoa ja Syylle vähän aksatehtäviä.

Syy teki ensin kehäänmenoa ja muutaman siirtymän. Näistä palkka, kun tuntui kivalta. Sitten taas sitä tunnaria edellistreenin tapaan. Palkattomana settinä tehtiin maanhanmeno, luoksari, kaukot ja hyppy. Maahanmeno ei ensin onnistunut, joten kerrattiin se erikseen ja aloitettiin alusta. Kaukoissa tein kahdet vaihdot, molemmat istumiset huonoja, mutta teki. Hypyssä alkoi palkattomuus kiristää. Oli jo jätössä huonompi ja sivulletulo meni rähinäksi :D Saatiin tämä kuitenkin korjattua.

Luun kanssa tehtiin zetaa ilman merkkejä. Vasemmalle käännöksissä tuli jotain pientä venkulointia, mutta muuten ihan hyvä. Jatkettiin ohjatun nostotreenejä. Lähetin jo selkä kapulaan päin, mutta ihan ei olla vielä ohjatun asetelmassa. Sitten vielä luoksetulon loppuja sopivasti hulluttaen.

Sitten sain Syyn aivan sekaisin, kun se pääsi pitkästä aikaa treenaamaan namikoneen kanssa! :D Tehtiin mattotreeniä maassa, putkesta vauhtia. Tähän tuli lopulta jopa ihan järkevää toimintaa. Samoin palkkasin keppejä namikoneella. Se olikin aika kova häiiö, eikä olisi malttanut pujotella joka väliä. Tekniikka oli kuitenkin periaatteessa muistissa ja onnistumisiakin saatiin.

WP_20180409_20_57_52_Pro.jpg