Kymmenisen tuntia eilisen treenireissun kotiinpaluusta ja oltiin treenaamassa Hermian parkkiksella Katin ja Annen kanssa. Siinä välissä nukuin, huonosti.

Olin ajoissa ja tein Tuitun kanssa muutamaa juttua. Ensin aika pitkää pätkää seuraamista, ihan hyvin. Kiertoja ja stoppi kierrosta. Sitten luoksetulo kokonaisena. Seisominen voisi aina olla parempi, mutta kokonaisuudessaan taas ihan hyvä. Yksi liikkeestä istuminen, hyvin. Muutama yksittäinen kaukojen vaihto. Ja kun Kati tuli, ehdittiin tehdä vielä ruutua. Kävin ensin näyttämässä. Ekalla Tuittu meni ruudun sivuun, koska Luu ryysi paikalle ja se ahdisti Tuittua. Toinen oli hyvä, kun jätin Luun mammimaan. Tuittu oli aika hyvä :)

Luu aloitti seuraamispätkillä. Meinasi punkea vähän eteen.

Luoksetulon odottamista. Otin nyt maasta. Anne huuteli käskyä ja kutsua. Nousi taas ihan pokalla, ainakin kaksi kertaa! Lopulta pysyi sitten jo hytkymättä.

Otin sitten erikseen kierron kautta yhden läpijuoksun ja stopin. Vauhtia oli aika paljon, mutta ihan hyvää yritystä pysähdyksessä.

Myös muutama eteentulo kierrolla ja maasta. Kierrolla tulee lähemmäksi, mutta maasta kutsuttaessa jää kauas. Korjatessa tulee sitten helposti taas kosketuksiin asti, joten yritä tässä nyt sitten.

Kapulan nostoja. Eka aavistus viisto, ok. Toka ihan poikkisuorassa (oikealla), otti väärin. Uusinnalla sitten hyvin.

Lopuksi ruutua. Palasin näissä nyt näyttöihin ja siihen, että olen itse ruudun lähellä. Näillä Luu meni hyvin, tosin jopa vähän liian pitkäksi. Nauhan päällä seisomisen katsoin nyt kuitenkin läpi sormien, kun oli kuitenkin liukastakin.