Ylimääräisenä päivänä ehtii treenata kaksi kertaa.

Valkkuryhmän ageissa koulutusvuorossa oli Outi ja teemana vauhti. Sairastumiset ja muut olivat karsineet porukkaa ja meitä oli vain kolme. Mutta kun väki vähenee, niin pidot paranee! No ehkä se ei aina pidä paikkaansa.

Tehtiin Suomalaisen vauhtirataa TT-leiriltä. Oli kyllä kiva. Joku muutos siihen piti tehdä, kun yksi hyppy puuttui. Ekalla kierroksella tehtiin Nipsun kanssa yksi ylimääräinen hyppy, mutta muuten nolla. Sitten katsottiin rataa pätkissä ja kokeiltiin jotain eri vaihtoehtoja.

Renkaan jälkeiseen persjättöön mun piti lähteä vielä vähän rohkeammin. Pelkäsin, että Nipsu tulee putken jälkeen hypyn ohi, mutta hyvin se sen sieltä nappasi, vaikka lähdin oikomaan. Vaikka persjättö oli varmasti nopeampi, niin kokeiltiin renkaan jälkeiset hypyt treenin vuoksi myös poispäinkäännöillä. Niissä se rytmitys ja sulava liike on tärkeää (ja mulle vaikeaa...), mutta meni toisella yrityksellä ihan ok.

Ennen keppejä oli loiva ulkokulman kierto kahdella hypyllä. Niiden takana oli kolmas hyppy, ja Nipsu irtosi sinne aika hienosti :D Siinä siis hyllytettiin eka kierros. Tätä saatiin yrittää aika monta kertaa ja piti rytmittää ja jarruttaa ihan kunnolla siinä. Maksit kääntyivät paljon nätimmin... No, pidän tämmöisiä Nipsun kanssa edelleen vain positiivisina ongelmina :)

Toisella kierroksella yritettiin mennä vielä koko rataa, mutta ei saatu nollaa tehtyä. Hyvää menoa muuten kuitenkin, vaan pientä huolimattomuutta ohjaajalta. Ja Nipsulta aalla, jossa se tuli yhtäkkiä monen nopean vapautuksen jälkeen läpi. Sitä piti sitten muistutella, mutta koska Nipsu on kiltti, siihen ei paljon muistuttelua vaadittu. Vikalla yrityksellä meni vaan yksi hyppy vähän väärältä puolelta. Nipsu tuntui tosi kivalta ja oli niiiin kivaa päästä menemään :)