Treenattiin hakua Mutalassa. Ilma oli kesäinen ja tuulikin puhalsi mukavasti. Treenaamisen lomassa saatiin lisäksi herkutella Pian tuomilla 1-tulospusuilla. Onneksi ryhmässä on näitä taitavia koiria :)

Otin Tuitulle vasempaan etukulmaan tyhjän, oikealle suoran palkan, vasemmalle irtorullailmaisun, oikealle tyhjän, vasemmalle taas ilmaisun ja lopuksi oikeaan takakulmaan suoran palkan.

Ensimmäinen tyhjä oli ihan onneton, mutta en jäänyt hinkkaamaan. Suoraa palkkaava äijä löytyi helposti roskispiilosta. Ensimmäinen ilmaisu oli tosi hyvä, Tuittu otti rullan nopeasti ja lähti tuomaan sitä ilman kehoitusta (olin tarkoituksella nyt ihan hiljaa). Näytölle jouduin tosin lähettämään ilman liinaa, kun olin unohtanut sen alkuun...

Seuraava tyhjä oikealla oli ihan ok, vähän kapea, mutta oikeaan suuntaan kuitenkin. Ei tarvinnut edes kovin kauaa huudella ;) Toinen ilmaisu oli muuten hyvä, mutta maalimiehen lähelle päästyään Tuittu jäikin kaivelemaan edellisen koiran makkaranjämiä... Muistettuaan taas homman idean ilmaisu oli ihan hyvä. Takakulman äijästä Tuittu oli juossut ensin ohi, mutta löysi kuitenkin ihan hyvin.

Treenien jälkeen Henna teki meille vielä tunnarin. Ensimmäisellä kerralla Tuittu nosti yhtä väärää, mutta toi oikean. Toisella kerralla jouduin antamaan kaksi käskyä, mutta itse tunnari oli tosi hyvä. Eli edelleen pitäisi saada karsittua tuo ensimmäinen epäonnistuminen pois...