Koko rahan edestä ja vähän päälle!

Sunnuntai-illan kisailut aloitettiin Jalosen hauskannäköisellä agiradalla. En saanut omaa päätäni jotenkin kasaan, keskityin huonosti ja kävin vähän puolitehoilla. Kerrankin Tuittu otti tästä kaiken irti ja teki omaa rataansa. Sehän ei yleensä sinkoile mihinkään. Valitsee kyllä väärän esteen, jos semmoinen on tyrkyllä, eikä toisin mainita, mutta ei bongaile niitä erityisen intensiivisesti. Nyt se tunki pussiin, vaikka yritin käskyttää luokse ja kepeille (ja tuli kyllä hienosti pussista suoraan ulos, vaikka jäin kauas seisomaan!) ja keppien jälkeen putkeen, kun yritin kääntää keinulle. Siis kaksi ylimääräistä estettä kahden esteen pätkällä.

Okei, ehkä jäin vähän himmailemaan ja ehkä mulla oli kroppa väärään suuntaan, mutta kuitenkin. Molemmat olivat Tuitulta semmoisia ratkaisuja, joihin en ole tottunut. Muuten tehtiin ihan hyvä rata. Lopussa tein vielä ex tempore persjätön loppusuoralla, jolle käännyttiin aalta melkein 180 astetta. En olis ehkä nolla alla uskaltanut kokeilla ;)

Myös Johanna Wutrichin agirata näytti aika kivalta, vähän Jalosen rataa helpommalta. Sain itsellenikin pikkuisen paremman asenteen, vaikka edelleen oli jotenkin vaikeata keskittyä kunnolla. Taistelumielialaa lisäsi se, että Maiju ja Elli tekivät ekalla radalla nollan, joten Maijulla oli jo kiinnitys ilmaisiin pullakahveihin...

Taistelumieliala riitti hienoon nopeaan hyllyrataan, jonka aika olisi ilmeisesti riittänyt voittoon. Koska tehtiin ekalla radalla vähän ylimääräisiä esteitä, päätettiin tällä pätkällä tasoittaa tilannetta ja jättää heti radan alussa yksi este välistä. Käskin Tuitun kiertää ja se kiersi. Kiersi koko esteen ja syöksyi putkeen, jonne olinkin sitä jo ohjaamassa. Loppurata vedettiin hyvällä draivilla. Tein taas jostain syystä pari persjättöä (kepeillä ja keinulla), joita en ollut edes harjoitellut. Tuittu tuntui liikkuvan hyvällä vauhdilla, mutta silti ehdin sen edelle vaikka mihin. Puomin kontakti oli hyvä, vaikka en juuri varmistellut, jes!

Maiju ja Elli tempaisivat tälläkin radalla nollan, vaikka Elli meinasikin jumahtaa aan ylömenolle :) Mä jouduin siis ensimmäistä kertaa pullakahvien maksajaksi... Tai joudun, kisojen aikataulun venyttyä päätettiin siirtää ne seuraavaan kertaan. Saan siis muistella katkeraa epäonnistumista ja häviötä vielä myöhemminkin! :D