Eilen kummasteltiin Sarkun kiemuroita. Estevälit (ja esteiden kiertotilat) olivat taas vähintäänkin mielenkiintoisia, mutta aika kivat pätkät Sarkku oli pieneen tilaan saanut aikaiseksi. Tupa oli kerrankin ihan täysi, kun saatiin muutama vierailijakin joukkoomme. Ehdittiin kuitenkin ihan hyvin hinkata kaksi pätkää.

Aloitettiin Tuitun kanssa taas vähän haahuilulla. Parin yrityksen jälkeen alkoi kulkea. Vähän meidän triplanollallemme kyllä naureskeltiin, kun nyt ei meinattu selvitä kahdesta ensimmäisestä esteestä... Ei siinä oikeastaan mitään hankalaa ollut, pakkovalssin ajoitus vaan vähän hakusessa. Samassa käännöksessä saatiin rimakin alas. Muuten eka pätkä ihan ok. Putkesta kääntymistä ja yhtä kaarrosta vedettiin vielä tiukemmaksi, niin sitten saatiin jo ihan kelpo suoritus aikaiseksi. Taas piti muistaa kääntää kunnolla semmoisessa helpossakin paikassa!

Toisella pätkällä oli vaikea leikkauskohta pituudelta renkaalle, kun putki oli tyrkyllä ja aa ohjaajan linjalla. Olin suunnitellut sen takaaleikkauksella, mutta radalla huomasin ehtiväni persjättöönkin. Ei se silti sujunut kovin nätisti niin, hidastin vaan koiraa. Takaaleikkaus oli n. kolmannella yrityksellä ihan jees. Käännöstä ei saanut lähteä yhtään ennakoimaan, muuten Tuittu oli heti putkessa. Muuten tämä pätkä ihan hyvä. Putken väärän päähän vienti meni paljon paremmin riskimmällä ohjauksella - mikä oli kerrankin ykkösvaihtoehtoni :)