Oltiin lauantai-iltana Niihamassa rakentamassa kenttää valmiiksi kisoja varten ja päästiin samalla treenaamaan kisaolosuhteisiin.

Eka pätkä oli kisapituinen rata, jossa oli muutama inhottava takaakierto / epäloogiselta puolelta vienti. Tehtiinkin se Tuitun kanssa melko kisamaisesti, eli nollalla läpi vaikka väkisin :D Hirveetä kaarrotusta, kiemuraa, pelastelua, nauramista ja taistelua. Okei, kisaradalla mua harvemmin naurattaa. Eikä me olla taidettu noin huonoja kisanollia koskaan tehdä. Hinkattiin sitten mutkia vähän suoremmiksi ja kokeiltiin pariin kohtaan erilaista suunnitelmaa. Sitä yhtä kohtaa ei saatu kovin nätiksi, mutta se oli lähes mahdoton, nih.

Toiseksi pätkäksi kehiteltiin semmoinen lyhyt ja helppo. No, tehtiin me sekin ensin nollalla läpi ja meinasin jo jättää treenit siihen. Mutkun kuitenkin jäi pari kohtaa kaivelemaan... Niitä sitten hinkattiin vielä vähän ja saatiinkin ne paljon paremmiksi. Tuitulta hyvät keppien haut joka kerta! Pujotteli myös hyvin loppuun, vaikka otin etäisyyttä.

Tänään sitten yritetään jatkaa samaa linjaa tulosten suhteen. Eli ekalla kerralla nollalla läpi! Jos menis vielä vähän sujuvammin, niin kiva :)