Eilen taas hakua samassa paikassa. En halunnut enää ottaa Tuittua samaan hankeen kettuuntumaan (itsestäni puhumattakaan...), joten päätin tehdä ilmaisuharjoituksia tiellä. Tämä sopi Tuitullekin. Se oli ihan super!

Otettiin kaikkiaan neljä ukkoa, jotka siirtyivät tietä pitkin aina 10-15 metriä eteenpäin. Ensimmäinen tehtiin pakona, kaksi seuraavaa valmiina ja viimeinen vielä ylimääräisenä pakona. Kahdella ekalla Tuittu juoksi suoraan maalimiehelle, ilmaisi tosi nopeasti ja ilman apuja, toi rullan kääntyen jo viimeisellä loikalla nenä menosuuntaan ja yritti varastaa näytölle :) Kolmannelle mennessä se sitten päätti yrittää päästä helpommalla tai jotain ja teki valeen matkan puolivälissä. Uudella yrityksellä maalimiehelle pienen kurvin kautta ja hyvä ilmaisu. Viimeinen taas ihan moitteeton.

Nyt pitäisi siis ainakin a) keksiä rullalle patentti, jotta saadaan se toimimaan vaikeammassakin maastossa b) treenata suorilla palkoilla ja/tai irtorullilla, ettei valeista tule tapaa. Niin ja c) odottaa kesäkelejä...