Voi hitsi, ensimmäistä kertaa jäi pullakahvit tienaamatta... En tosin joutunut tarjoajaksikaan, kun Maijulle ja Ellille tuli muuten hienolta radalta yksi harmillinen kielto. Meillä meni vähän heikommin.

Mulla on joku ihme kirous Mujusen radoilla, olen onnistunut tekemään niillä noin miljoona pujottelun aloitusvirhettä. Ja taas! Kepeille mentiin jyrkästä avokulmasta keinun jälkeen. Olin suunnitellut linjani kyllä huolellisesti, mutta Tuittupa ei tullutkaan keinua alas asti vaan oikaisi sivusta pois. En ehtinyt reagoida, ja Tuittu ajautui johonkin kolmosväliin. Otti kyllä päähän, kyllä sen nyt ehkä silti olisi pitänyt pystyä aloitus hoitamaan.

Virheen jälkeen oli hetken pasmat vähän sekaisin ja otettiin vielä kielto putken jälkeiseltä hypyltä. Sen jälkeinen loppurata oli ihan jees. Tein yhteen väliin persjätön, jota teki jo tutustumisessa mieli yrittää, mutta jota en olisi nolla alla uskaltanut. Hyvin meni, edes se.

Nipsukin oli katselemassa kisoja. Sai kuulemma hirveän hepulin, kun huomasi minun menevän Tuitun kanssa radalla... Muutenkin se katseli putkeen meneviä koiria vähän sen oloisena, että "Ton mäkin osaan, päästäkää!"

Kisan jälkeen Maiju sai ylipuhuttua mutkin lohtupullakahville. Ja koska kisakahviosta oli jo pullat loppu, hurautettiin vielä Lahdesjärven ABC:lle :D Saatiinpahan vähän pituutta muuten niin lyhyeen kisapäivään.