Sarjassamme kuuluisia viimeisiä sanoja. Sarkku veti keskiviikon treenit ja oli kehitellyt erilaisia hyppytreenejä muutamalla aidalla. Harjoitus alkoi osaltamme lupaavasti niin, että Tuittu lähti kiertämään "alkulämmittelyksi" tarkoitettua hyppysuoraa... No, ensimmäiset pätkät sujuivat meiltä ihan mallikkaasti takaaleikkauksineen ja valsseineen, kunhan vai huomasin kääntyä valssissa ajoissa menosuuntaan. Pari rimaa saatiin jotenkin roiskaistua alas, mutta pääsääntöisesti Tuittu hyppäsi okserinkin huolellisesti.

Seuraava pätkä olikin meille ihan mahdoton. Siinä oli neljä vierekkäistä hyppyä, joista ensimmäinen piti hypätä ohjaajasta poispäin, toinen ohittaa, kolmas ohjaajaan päin, neljäs poispäin ja samaan tyyliin toiseen suuntaan. Jouduttiin hinkkaamaan ihan tosissaan ja ottamaan lopulta aikalisä. Tuittu hyppäsi kakkosta, tuli kolmosesta ohi, ei kääntynyt neloselle ja alkoi lopulta juosta vaan putkeen. Mutta kivaa sillä oli ja vauhtia tuntui olevan normaalia enemmän!

Uusintayrityksellä taisteltiin kuvio läpi. Lopuksi tehtiin plan b (jonka sai valita, jos pystyi jättämään koiran kepeille), eli ohjasin kuvion toiselta puolelta. Se meni heti tosi sujuvasti. Pujottelun Tuittu tosin aloitti kakkosvälistä, mutta se oli ihan vahinko...

Viimeisellä pätkällä piti sitten vetää välistä, tehdä jyrkkä sylkkäri ja kieputtaa hypyn ympäri. Se meni ihan ok, mutta meiltä molemmilta alkoi jo vähän vauhti hiipua. Keskimmäisen pätkän hinkkaaminen otti niin koville, että hyvä kun jaksoi loppuverkat kävellä. Pitäisköhän rueta ihan oikeasti kohottamaan kuntoaan...?

Lauantaina olisi tarkoitus agisählätä koko pitkä päivä. Siellä se kunto joutuu kunnon koetukselle!