Joo, käynnistyi taas vähän hitaasti ja kulki sittenkin säästöliekillä. Mutta eikös ekologisuus ole päivän sana?

Jatkettiin treenejä samassa paikassa, mutta laitettiin keskilinja yhden lahdenpoukaman keskelle. Suojakelin ja pakkasen jäljiltä lumenpinta oli koirien tassuille ikävän kova, joten valittiin vähän pehmeämmän ja helpomman oloinen maasto. Otin Tuitulle neljä helppoa ukkoa kiintorullailmaisuina. Kaikki olivat rannan tuntumassa ja lähetysmatkat jäivät lyhyehköiksi.

Heti alussa väännettiin tassua ihan tosissaan. Tuittu lähti sitkeästi etenemään keskilinjaa, vaikka lähetin sitä selvästi ja pois polulta siirtyen oikealle. Turhautuessaan se napsi jo rullaakin suuhun, hemmetti. Positiivista oli sentään, että kun lopulta sain sen piilolle, se ilmaisi nopeasti ja ihan itse. Maalimies piti vain kättä maassa, mutta ei auttanut rullaa suuhun.

Loput kolme pistoa sujuivat jo paremmin. Ilmaisuissa piti välillä auttaa, mutta ainakin yritystä Tuitulla oli itsenäiseenkin suoritukseen. Viimeisellä sillä ilmeisesti tippui rulla suusta, sillä se jäi hetkeksi pyörimään ja kuin nuuskimaan maata, mutta tuli kuitenkin rulla suussa luokse. Rullantuonnit olivat aika hitaita, varsinkin viimeiset metrit. Ilmeisesti kova hanki ja tylsä rullan tuominen vähän ketuttivat pientä. Näytöille se lähti kuitenkin vauhdilla.