Uusi kisavuosi on perinteisesti alkanut meillä aina vähän heikommalla menestyksellä. Siitä ei poikettu tälläkään kertaa, vaan kolme starttia Hyvinkäällä menivät vähän pullakahvitteluksi... Kaksi ensimmäistä rataa noin niinkuin suorituksellisesti ja kolmannen jälkeen sitten ihan konkreettisesti. Kiitos Hannalle pullasta, oli hyvää!

Kaikki radat olivat Marja Lahikaisen käsialaa. Keskenään hyvin samantyyppisiä, helppoja, perusohjausta vaativia agilityratoja. Ensimmäisellä kämmäsin taas vaihteeksi välistävedon. Otin kyllä koiraa hanskaan, mutta liikuin väärään suuntaan ja vedin Tuitun hyppäämään hypyn väärästä suunnasta. Muuten ihan ok.

Toisella hyllytettiin heti pystyssä olevalla kakkoshypyllä, jonka sain Tuitun kiertämään takaa. Niin se pitikin mennä ekalla radalla, mutta tällä se olisi pitänyt hypätä ihan tulosuunnasta. Muuten nätti, nopean tuntuinen rata pienillä kurveilla.

Myös Lea ja Inka sekä Hanna ja Ruu (joiden kanssa siis oltiin lähdetty hakemaan niitä kolmoisvoittoja) hyllyttivät kaksi ensimmäistä rataa. Oltiin kaikki säkäluokat huomioiden ainoat tamskilaiset kisoissa, joten hienosti muuten pidettiin lippua korkealla! Kuusi hyllyä ennen kuin aurinko oli edes kunnolla noussut! Ennen viimeistä koitosta pistettiinkin panoksia pöytään ja sovittiin, että se, joka ei tee nollaa, tarjoaa muille pullakahvit. Ensimmäisenä pullankuvat silmissä radalle lähti Lea (ja Inka, jonka silmissä taisi näkyä vain ihania hiiriä), joka takoikin ruutuun hienon nollan ja siinä vaiheessa kisan kakkossijan. Seuraavaksi kovan paineen alla vuoroon tuli Hanna, joka teki myös nollarataa, kunnes Ruu romutti haaveet ilmaisesta pullasta hyppäämällä pois keinulta. Kallis virhe!

Mulla oli siis Tuitun kanssa vaihtoehtoina joko joutua maksamaan Lean pulla Hannan kanssa puoliksi tai nakittaa Hanna maksamaan kaikkien pullat. Ja koska mehän ei mitään reilua peliä pelata, niin taisteltiin rata nollalla maaliin ihan väkisin! Sori Hanna ;) Tämän radan välistävetokohdassa Tuittu pääsi kaarrottamaan aika lailla, mutta sain sen pelastettua oikeille esteille. Muuten ihan hyvä rata. Kiilattiin vielä ajassakin Inkan eteen kakkosiksi ja saatiin palkinnoksi pipo kivemmalla tekstillä. Sori Lea ;)

Että melkein yksi kolmoisvoitto kumminkin. Radan voitti ihanan vikkelä schipperke Hupi, joten ihan hyvä palkintokolmikko saatiin Ruun puuttumisesta huolimatta :)

Kiitos matkaseurasta, oli kivaa! Seuraava pullakahviveto on jo vetämässä ;)