Treenattiin Katin, Pian ja Hannan kanssa hakua Sääksjärvellä. Posti toi joskus viime viikolla Tuitulle uuden, hienon, mittojen mukaan tehdyn rullapannan, joten sitä piti päästä testailemaan. Ennen vuoroamme kävellessämme Tuittu ravisteli pantaa kovasti ja sai tassun rullasta sisään monta kertaa, mutta hakualueella se ei näyttänyt sitä häiritsevän. Rulla ei jäänyt tassun allekaan kertaakaan, vaikka löysäsinkin sitä kesken treenin.

Otettiin neljä ilmaisua, äijät helpoissa piiloissa. Ekalla Pia auttoi rullan Tuitun suuhun, jolloin Tuittu jäi hetkeksi hieman hämillään seisomaan, mutta lähti sitten tuomaan rullaa. Toisella Kati piti vain kättä maassa, jolloin Tuittu kumartui nuolaisemaan sitä ja nappasi eteen tulleen rullan ihan omatoimisesti suuhun :) Myös tuonti hyvä. Kolmannella Hanna taas auttoi rullan suuhun, muuten hyvä. Viimeisellä Kati sai taas Tuitun ottamaan rullan itse. Hienosti meni!

Nyt olikin tarkoitus treenata vain uuden kiintorullan ottamista, mutta jatkossa pitää taas muistaa kiinnittää huomiota "kolmioon". Voisin mennä taas Tuittua vastaan metsään, minkä teinkin nyt viimeisellä pistolla ja sain Tuitun tulemaan hyvin. Myös keskilinjalla olevien maalimiesten pitäisi liikkua mukanani eteenpäin, jotta oikea suunta on Tuitulle selkeämpi.