Kiirusta pitää. Viime keskiviikkona treenailtiin Hennan tuomilla radoilla. Meitä oli vain kolme, ja ehdittiin vääntää kolmea pätkää.

Ekalla pätkällä oli hankala kepit - hyppy - pimeä putkenpää -kuvio, jossa sille hypylle mentiin toisen hypyn ja toisen putken välistä. Tein sen ensin semmoisella valuvalla valssilla, joka lopulta onnistuikin ihan nätisti. Ensin aika monta kertaa se ei onnistunut... Lopuksi kokeilin kuitenkin myös ulkokautta ohjausta, jossa koira piti heittää putkeen. Se olikin ehkä parempi.

Radoilla oli paljon myös tiukkoja kääntymisiä suorista putkista. Tuittu kääntyy ihan hyvin, kun vain muistan vihjata käännöksestä jo ennen putkea ja pitää kovaa mekkalaa.

Viimeisellä pätkällä kokeilin aika vaikeaa kepeille vientiä ulkokautta heittäen. Sisäpuolellekin pääsi, mutta silloin oli vähän keppien tiellä ja vaarassa tökätä koira ansahypylle. Ulkokautta ohjaus meni tosi hyvin!

Kun joka pätkää toistettiin jonkun verran, pyörittiin samoilla esteillä ja tehtiin paljon pujottelua, huomasin viimeisellä radalla Tuitun jo vähän hyytsäävään (varsinkin pujotellessa). Eipä ole moistakaan usein koettu. Itse asiassa en muista, koska olisi.