Treenattiin taas pitkästä aikaa raunioilla. Käytettiin koko aluetta paitsi yläkasan keskiröykkiötä. Tuitulle piilotettiin kolme äijää, jotka sen oli tarkoitus ilmaista irtorullilla. Tiesin äijien sijainnit suunnilleen.

Aloitin telineiden nurkalta. Ei mennyt kauaakaan, kun Tuittu katosi näkyvistä johonkin kopin taakse. En tiedä, kuinka kauakana se kävi, mutta jonkun aikaa sain sitä huhuilla takaisin... Sitten edettiin vauhdilla aidanviertä, kunnes lähellä takakulman koppia Tuittu katosi taas. En uskaltanut huudella, koska arvelin sen olevan hajulla. Kohta se tulikin oma-alotteisesti rulla suussa :)

Kopilta jatkettiin aidanviertä mäen päälle. Sieltä Tuittu lähti alakasan keskelle, tsekkasi vanhoja piiloja, kävi saunassa (ottamassa löylyt varmaan) ym. Hetken huutelun jälkeen se tuli taas takaisin ja kävi oikein luona asti kysymässä lisäohjeita. Uudella lähetyksellä sitten oikeaan suuntaan, josta nopea löytö ja ilmaisu.

Sitten kun yritin lähettää sinne alas, Tuittu lähtikin tsekkaamaan kulman betoniröykkiötä... Sieltä sain sen aika helposti pois ja lähetin uudestaan. Ja siitä saman tien hajun perässä piilolle ja hyvä ilmaisu.

Hassu koira. Työskentely näytti kamalan keskittymättömältä juoksentelulta, mutta äijät nousivat kuin tyhjää vaan. Irtorullailmaisut toimivat hienosti. En kutsunut enkä kehunut missään vaiheessa, vaan Tuittu toi rullat vauhdikkaasti ja itsenäisesti loppuun asti.

Tuitun kommentit treeneistä: "Helppo nakki"