Elämä alkaa pikku hiljaa palailla jonkunlaiseen järjestykseen. Remontti on vielä kesken, kämppä on aivan kaaos eikä mulla ole vieläkään jääkaappia (kiitos Veikon Koneen!). Tauko koiraharrastusrintamalla on kuitenkin saatu päätökseen. Tehtiin se kevyesti tokokokeella viime lauantaina... Fiksua, joo.

Eihän siitä tullut yhtään mitään.

Liikkeetkin tehtiin ihan väärässä järjestyksessä (en edes ole varma, muistanko oikein):

Paikkamakuu 10 - Tästä sentään pointsit Tuitulle. Kolme koiraa lähti heti alussa, Tuitun vierustoveri pysyi, mutta haukkui, Tuittu oli ainut, joka toimi niinkuin piti :)

Hyppynouto 0 - Oikein bravuuri, hah. Hyppäsi, jäi nuuskimaan heti esteen taakse, kiersi esteen, löysi lopulta kapulan ja toi takaisin hyppäämättä. Tässä vaiheessa mä hermostuin, mikä ei varmasti auttanut loppukokeen kulkua.

Kaukot 7 - Maahan-istu taisi jäädä tekemättä...? Muuten hyvät vaihdot surkea keskittyminen huomioiden.

Seuraaminen 7,5 - Jotenkin se roikkui mukana.

Istuminen 10 - Varmistelin, mutta eipä siitä muiltakaan rokotettu pisteitä.

Metallinouto 9 - Hidas, nosti kuitenkin enempiä mälväämättä.

Ruutu 0 - Yritti lähteä vastakkaiseen suuntaan, missä namikippo odotti kehän ulkopuolella.

Luoksetulo 6,5 - Se pysähtyi (käsimerkillä)! Mutta siitä vauhdista pysähtyminen ei ollut kummoinen saavutus... Pysähdyksestä lienee turha iloita, kun koiran viretila oli kaikkea muuta kuin normaali. Tuomari ei kommentoinut liikkeitä, mutta pisteitä meni varmaan siitäkin, että pysäytin seisomaan ihan liian aikaisin.

Tunnari 0 - Ensin etsi kapuloita, sitten nuuski kyllä rauhassa, mutta toi ihan pokalla oikeaa edellisen.

Kokonaisvaikutus 8 - Mä kommentoin itse tuomarin puolesta.... Ihan kamalaa, meinasin koko ajan vaan keskeyttää koko kokeen.

179,5 pistettä. Lepsulta tuomarilta.

Huoh.