Tänään päästiin pitkästä aikaa kisaamaan! Tiedossa oli Anne Saviojan tuomaroima kv-kisa, eli kaksi rataa tiukkaa vääntöä, mutta vain yksi tulos, jos sitäkään.

Agiradalla aloitettiin. Vaikeahko kepeille vienti ja pari muuta jännää kohtaa, mutta ihan kiva ja mentävä rata. Menossa oli lievää hapuilua ja kerran unohdin hetkeksi radankin (ehdin  pelastaa tilanteen Tuitun ollessa mutkaputkessa), mutta päädyttiin maaliin nollalla. Loppusuoran puomi alkoi vähän hirvittää ja otinkin sen lievästi varmistellen. Hyvin Tuittu reagoi mun himmailuun, eikä yrittänytkään possuilla.

Onneksi Tuittu on jo AVA, hiukan olisi muuten voinut kismittää, että tämä oli vain kisan puolikas osuus, sillä tulimme agilityradalla ensimmäisiksi! Eroa toisena olevaan Liinaan oli puolisen sekuntia ja seuraaviin jo selvästi, joten sain kerättyä itselleni mukavasti paineita hyppärille...

Lopulta pystyin kuitenkin keskittymään ihan pelkkään ratasuoritukseen. Hyppäri oli ehkä agirataa helpompi. Parissa kohtaa kaarrokset vähän valahtivat yms., mutta pääasiassa ihan perushyvää ja vauhdikasta menoa. Kokonaisuudessaan parempi suoritus kuin agilityradalla ja maaliin siis taas nollalla! Sini ja Liina paransivat kuitenkin vielä enemmän ja kiilasivat yhteistuloksissa ykkösiksi reilun sekunnin erolla. Meille siis kakkossija ja vara-CACIAG. Ja tietty taas yksi karsintanolla.

Se tupla karsintoihin puuttuu edelleen. Ensi vuoden sm-nollasääntöjä ei tosin ole tietääkseni edes julkaistu, mistä voisi ehkä päätellä, että ne eivät tule radikaalisti muuttumaan...?

Myös Kati ja Svante tekivät nollan (mikä nyt ei ole mikään uutinen ;) ) ja tulivat kolmansiksi heti Janitan, Zenin ja Cosmon jälkeen. Ei siis hullumpi päivä Rantasten sukuhaaralle :)