Ei treenattu tänään eikä kisata lauantaina. Seuravan viikonlopun Takkujen kisatkin ovat vaakalaudalla, riippuen mitä eläinlääkäri sanoo huomenna. Tuittu satutti tassunsa perjantai-iltana - kiitos totaali-idiootin sekopäisen koiranulkoiluttajan, joka päästi koiransa irti ja hyökkimään meitä kohti ja kävi sitten vielä itse mun kimppuun :( (Mä en olisi saanut ottaa koiraani syliin, kun hänen koiransa juoksi kohti. Olisi kai pitänyt tarjota Tuittu koiralle ihan tarjottimella, sehän olisi tuommoiselle sakemannin kokoiselle sopiva välipala.)

Tilanne meni niin nopeasti ja pelästyin sen verran, etten edes ehtinyt tajuta, missä yhteydessä Tuittu teloi tassunsa. Pääsikö koira näykkäisemään sitä tai tippuiko se mun sylistä...? Huomasin vaan, että häslingin mentyä ohi se oli kolmijalkainen. Kotona tukin jalkaa, mutta en löytänyt siitä mitään erikoista. Ontuminenkin meni ohi. Launtaina jalka oli ihan ok, käytiin metsälenkilläkin. Sunnuntai-iltana Tuittu alkoi taas äkillisesti ontua ja ranne oli aika pahasti turvonnut. Ajattelin varata lääkärin ma-aamuna, mutta maanantaina tassu vaikutti taas ihan hyvältä. Tiistai-aamunakin se oli vielä oireeton, mutta turposi ja kipeytyi taas myöhemmin eilen. Sain sitten ajan huomiseksi, en kestä enää vain seurata tilannetta. Nyt tassussa on pientä turvotusta, mutta Tuittu ei taas onnu.

Harmittaa kyllä aivan ...vetisti, kun tuommoisen sekopään takia käy näin. Täytyy vain toivoa, ettei tassussa ole mitään vakavampaa.