Käytiin tänään Piiralla jännittynein mielin, keväällä kun Tuittu oli aika huonossa kunnossa. Kerrankin saatiin loistavia uutisia, lanne oli pysynyt ihan suorana! :) Piira löysi vain lievää jäykkyyttä lanteesta ja niskasta, mutta ei mitään huolestuttavaa. Käsittely oli selvästi Tuitullekin helpompaa, sillä painui välillä silmätkin kiinni, eikä se yrittänyt pompata ylös kuin muutaman kerran.

Näillä siis jatketaan. Ei mikään ihme, että Tuittu on kulkenut tänä kesänä paremmin kuin koskaan...

Viikonloppu meni yllättäen MM-kisoissa. Silmät on kipeät, kun oli niin paljon katsottavaa. Ranteissakin on lievää löysyyttä... ;) Mä en sentään ole mustelmilla niin kuin Lea, joka tippui tuolilta Jounin ja Yokon finaaliradan jälkeen. Mutta olihan se hieno rata!

Kisojen antia tulee varmasti vielä pureskeltua. Nyt kaikki on vielä vähän liian tuoretta ja muutto painaa päälle... Ensi viikolla päästään toivon mukaan palailemaan normaaliin treenirytmiin. Onhan meillä kyllä toko lauantaina, mutta kuten jo sunnuntaina (kokeen yhtäkkiä muistaessani) totesin, turha siihen on treenata, tuurista se on kiinni kummiskin.