Tänään siis liideltiin Lempäälässä Kiden kanssa. Sää ei tosiaankaan suosinut, vaan vettä tuli aivan taukoamatta. Onneksi kisat etenivät reipasta tahtia, eikä märissä vaatteissa tarvinnut seistä pitkiä aikoja paikallaan.

Molemmat radat olivat suht helppoja, mikä sopi mulle Kiden kanssa vietetyn treeniajan huomioiden. Agilityrata lähti vähän jähmeästi, mutta jo ekojen hyppyjen jälkeen Kide kiihdytti ihan hyvään vauhtiin ja eteni niin, että sain pistää tosissani tossua toisen eteen :) Pituuden jälkeen oli hyppy vähän hankalassa kulmassa - Kide haki sen melkein vahingossa, vaikka olin itse turhan jäljessä, mutta pääsi tekemään sen jälkeen aikamoisen lenkuran. Keinun se teki reippaasti, mutta hitaasti. Pujottelussa mä luotin vähän liikaa, eli suoristin vain vähän linjaa ja lähetin. Tyhmä minä, olisi pitänyt vähän auttaa toista. Kepeiltä siis kielto ja ajantuhlausta. Loppurata taas hyvin ja maaliin sillä vitosella ja yliajalla.

Hyppyrata alkoi ihan mainiosti, mutta levisi sitten aika totaalisesti... Ensin koira pääsi lapasesta ja hyppäsi hypyn väärästä suunnasta. Sitten oli taas suunta kepeille vähän hukassa. Kun se löytyi, hienosti Kide kuitenkin pujotteli. Takasuoralla Kide vetäisi viitosvaihteen päälle ja jätti mut ihmettelemään valssia, joka mun _piti_ tehdä. Siihen sitten ylimääräinen muurin suoritus ja toinen hylly. Mutta hauskaa oli - molemmilla :D

Tuittu oli mukana vain turistina, tai lähinnä autossa nukkumassa. Sillä mahtoi olla hauska kisapäivä: sai nukkua autossa ja pääsi välillä kävelemään vesisateeseen ;) Vähän kaiveli, ettei tullut Tuittua ilmoitettua, kun mineissä ei ollut mikään hurja taso. Onneksi seuratoverit sentään korjasivat potit - agiradalla Hannalle ja Ruulle ensimmäinen 0-voitto ja hyppärillä Lealle ja Inkalle kolmas hyppäri-0-voitto (kyllä ne agilityradan voitotkin vielä tulee...)! Tamskilaiset taisivat tällä kertaa juhlia muissakin luokissa. Muistaakseni voitot ainakin Saaralle ja Viggolle, Tommille ja Sipowichille sekä Pekalle ja Minnille, hienoa!