Meillä on ihan liian taitavia treenikavereita, kun touhu menee pian pelkäksi kakun mässäämiseksi ;) Tiistaina syötiin (kolmistaan) Rinssin tarjoama "rinsessakakku". (No jäi sitä ihan pieni pala.)

Hakuiltiin taas Sääksjärvellä. Mun piti ottaa Tuitulle semmoinen helppo ja hauska treeni, mutta ei se tainnut sitä ihan semmoisena kokea. Eka ukko oli vasemmalla melkein etukulmassa. Kuvittelin koko ajan etukulman paljon edemmäksi, mistä seurasi se, että lähetin huonosti ja etenin ilmaisua odotellessa vähän liikaa. Kun Tuittu lopulta löysi ukon, se otti hienosti rullan ja toi sen keskilinjalle asti. Siellä iski sitten uskonpuute. Tuittu jäi tavaroiden luokse, ja kun pyysin sitä tuomaan, se toi - Bossen tyhjän palkkakipon... Rulla jäi vaihtariksi. Lähetin uudestaan maalimiehelle, josta nyt huonompi ilmaisu (oli jäänyt pyörimään ja ihmettelemään), mutta ilmaisu kumminkin.

Tyhmää ja turhaa sähellystä kaiken kaikkiaan, mutta hyvää oli se, että Tuittu pystyi paikkaamaan ja tekemään lopputreenin paremmin. Toinen oli oikealla, siellä ryteikössä, suht lähellä. Sinne hyvä ilmaisu. Kolmas ja viimeinen vasemmalla taas kauempana, myös se hyvin.

Tehtiin niin, että seuraava maalimies tuli näytölle mukaan ja lähti Tuitun nähden takaisin keskilinjalle ja sieltä toiselle puolelle piiloon. Tuittu ei kyllä tuntunut "paoista" paljon piittaavan eikä ymmärtävän yhteyttä seuraavaan äijään. Ainakaan sen kierrokset eivät nousset yhtään, vaan se työskenteli tänään taas vähän puolitehoisesti. Teki kyllä hommansa, mutta ilman sitä parasta asennettaan.

Niin, ja muuten. Hirvikärpäset ovat saapuneet. ...kele.